Λάμπρου: «Σαν… τελικός με την Λάρισα» (vid)

Λάμπρου: «Σαν… τελικός με την Λάρισα» (vid)

Ο Λάζαρος Λάμπρου που ξανά κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τη Λάρισα το οποίο θα πρέπει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λάζαρος Λάμπρου, δεν απογοητεύτηκε όταν δεν έβλεπε το όνομα στην αποστολή της ομάδας. Έσκυβε το κεφάλι δουλεύοντας περισσότερο για να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει να τον προσέξει. Μετά από έξι μήνες ο Αμπέλ Φερέιρα πείστηκε πως ο Λάμπρου αξίζει μια ευκαιρία.

Την πήρε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ και από τότε φλερτάρει με την είσοδο του στο βασικό σχήμα της 11αδας. Ο νεαρός επιθετικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ τονίζοντας πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, όπου θα πρέπει ο Δικέφαλος να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα.

«Θα το αντιμετωπίσουμε σαν… τελικό, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα είμαστε καλύτεροι από την Λάρισα, αυτό θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι ώστε να τελειώσουμε το παιχνίδι γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ