Γιατί συναντήθηκαν Αλαφούζος – Γιαννακόπουλος

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα είπαν από κοντά και στην ατζέντα τους υπήρχαν μία σειρά από ζητήματα...

Γιατί συναντήθηκαν Αλαφούζος – Γιαννακόπουλος | to10.gr

Οι εποχές που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος αντάλλαζαν ανακοινώσεις με καυστικό περιεχόμενο έχουν παρέλθει. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους και μάλιστα, την Παρασκευή συναντήθηκαν!

Η συνάντηση του Γιαννακόπουλου και του Αλαφούζου ήταν επιβεβλημένη, αφού είχαν να συζητήσουν μία ευρεία γκάμα θεμάτων. Σύμφωνα με το Trifilara.gr, πρώτο και βασικότερο ήταν το γηπεδικό, με τη Διπλή Ανάπλαση και το ΟΑΚΑ να έχουν τεθεί να μονοπωλούν την επικαιρότητα. Φυσικά, στην ατζέντα υπήρχε και το ιδιοκτησιακό της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς και άλλα ζητήματα ελάσσονος σημασίας.

Οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου και του Αλαφούζου έχουν ανοιχτή γραμμή για ότι προκύπτει, όμως μερικά θέματα πρέπει να διευθετούνται σε επίπεδο κορυφής. Σε αυτό αποσκοπούσε το ραντεβού των δύο ανδρών, από το οποίο δεν έχουν «διαρρεύσει» περισσότερες λεπτομέρειες. Μέχρι τώρα, αυτά που συζητήθηκαν έχουν κρατηθεί μυστικά και τα γνωρίζουν μόνο οι δύο επιχειρηματίες και το στενό περιβάλλον του.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν πολύ καλό και παραγωγικό. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο προσεχές χρονικό διάστημα…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ