Μοράν : «Ήρθα σε μεγάλο σύλλογο που στοχεύει στον τίτλο»

Μοράν : «Ήρθα σε μεγάλο σύλλογο που στοχεύει στον τίτλο»

Ο Έρικ Μοράν τόνισε πως πήρε μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και περιέγραψε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του. Νωρίς το πρωί είχε πάει στα Σπάτα, τα είπε με τον Χιμένεθ κι έκανε την πρώτη του προπόνηση

Έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έρικ Μοράν, με τον Ισπανό μέσο να τονίζει πως ήρθε σε έναν μεγάλο σύλλογο, με υψηλούς στόχους. «Ερχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που διεκδικεί το πρωτάθλημα και εύχομαι να βοηθήσω όσο το δυνατόν δίνεται. Η συζήτηση που είχα ήταν σχετικά σύντομη. Ο προπονητής μου είπε πως παίζουμε, πως είναι η ζωή στην Ελλάδα και στοιχεία για την προπόνηση», είπε αρχικά ο Μοράν.

-Τα στοιχεία του και πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα;

«Στα υπέρ μου νομίζω είναι όταν έχω τη μπάλα στα πόδια μου, στην προώθηση της μπάλας μπροστά και η τροφοδότηση των συμπαικτών μου. Στα μείον οι διεκδικήσεις στον αέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω είναι πως η ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα, είναι ζωντανή στην Ευρώπη. Την ξέρω πριν προκύψει ενδιαφέρον από αυτή».

Έπιασε ήδη δουλειά ο Ισπανός

Ο Έρικ Μοράν είναι λοιπόν και επίσημα το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, με τον Ισπανό χαφ να ανακοινώνεται το μεσημέρι από την Ένωση. Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr ο Μοράν είχε επισκεφθεί τα Σπάτα, έχοντας μια πρώτη γνωριμία και με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μοράν έκανε το πρωί και την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα! Πιάνοντας άμεσα δουλειά και μετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα. Δείχνοντας, μάλιστα, σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτι απολύτως λογικό, αφού βρισκόταν σε φουλ αγωνιστική δράση όλο το προηγούμενο διάστημα με την Λεγανιές.

Από τη στιγμή που ο Μοράν προπονήθηκε λοιπόν κανονικά το πρωί στα Σπάτα, δείχνοντας μάλιστα σε καλή κατάσταση, η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Παναιτωλικό είναι αποκλειστικά στο χέρι του Μανόλο Χιμένεθ. Που θα αξιολογήσει στις επόμενες προπονήσεις τον βαθμό ετοιμότητας του 26χρονου μέσου και ακολούθως θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς του Αγρινίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ