Μαρινάκης σε παίκτες: «Και την Άρσεναλ θα κερδίσετε και στην Τούμπα θα πάτε να κερδίσετε»

Μαρινάκης σε παίκτες: «Και την Άρσεναλ θα κερδίσετε και στην Τούμπα θα πάτε να κερδίσετε»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου (4-0) βρέθηκε στα αποδυτήρια και «ντόπαρε» τους ποδοσφαιριστές, ενόψει των σπουδαίων αναμετρήσεων που ακολουθούν με Αρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου διέλυσε με 4-0 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη και πάει… φουριόζος στα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν με Αρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν στο Φάληρο τη λονδρέζικη για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League και την Κυριακή θα παίξουν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική. Ένα ματς που θα κρίνει ουσιαστικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Σούπερ Λίγκας.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει των δύο σπουδαίων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού μιλώντας στους παίκτες τους είπε ότι έχουν μπροστά τους δύο σημαντικούς αγώνες με Αρσεναλ και ΠΑΟΚ και τους «ντόπαρε» ψυχολογικά. Τους είπε να παίξουν με πάθος και δύναμη και όπως τους ανέφερε χαρακτηριστικά, έχουν την ευκαιρία γράψουν ιστορία απέναντι στην Αρσεναλ. Φυσικά, για μια ακόμα φορά τους ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που αποτελεί άλλωστε τον μεγάλο στόχο του συλλόγου στη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Έχετε μπροστά σας δύο σημαντικούς αγώνες. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα γιατί δείξατε την αξία σας και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και στους ομίλους παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς επίσης και στην Ελλάδα.

Είστε πάρα πολύ καλοί παίκτες και στην Ελλάδα οι καλύτεροι. Και την Άρσεναλ θα κερδίσετε. Και στην Τούμπα θα πάτε να κερδίσετε. Δε χρειάζονται πολλά λόγια.

Να έχετε πίστη και παίξτε με δύναμη και πάθος. Προκριθείτε να γράψετε ιστορία. Να προχωρήσουμε δυναμικά στην Ευρώπη και να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ