ΠΑΟΚ : Από το καμίνι της Τούμπας δεν περνάει κανείς

ΠΑΟΚ : Από το καμίνι της Τούμπας δεν περνάει κανείς

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ο ΠΑΟΚ, υποδέχεται την προσεχή Κυριακή (23/2) στο καμίνι της Τούμπας τον Ολυμπιακό, με τους Ασπρόμαυρους να δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν πληρωμένες απαντήσεις στους αμφισβητίες τους.

Το παιχνίδι που περιμένει όλη η Ελλάδα, έρχεται. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/2) υποδέχεται στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδας τον Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους αυτή την φορά στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε κάποια δικαστική αίθουσα.

Ο οργανισμός του Δικεφάλου από χθες το βράδυ και μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Λάρισα, έχει σηκώσει τα μανίκια προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός αγώνα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Στην Τούμπα δεν θέλουν να δώσουν αφορμές προκειμένου ο αγώνας να ξεφύγει από τον έλεγχο τους και να δημιουργηθούν άλλες καταστάσεις.

Στον ΠΑΟΚ, γνωρίζουν και μάλιστα το υποστηρίζουν με σθένος, πως η κυβέρνηση περιμένει στη γωνία με το δίκαννο στα χέρια για να τιμωρήσει το σύλλογο σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια γεγονότα στην Τούμπα. Τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς προκειμένου να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια για την αποφυγή δύσκολων καταστάσεων που μόνο κακό θα κάνουν στην ομάδα. Μια πιθανή τιμωρία της ομάδας με αφαίρεση βαθμών θα είναι το χειρότερο σενάριο σ’ αυτό το σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα.

Από την κυριακάτική αναμέτρηση το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να βγει ο πρωταθλητής. Θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις πιο καθοριστικές, στα paly offs μεταξύ των δύο μονομάχων. Όμως με μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ, θα πάρει εκτός από την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το ψυχολογικό αβαντάζ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, είναι γεγονός πως έχουν αμφισβητηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το ξεκίνημα της χρονιάς. Οι αντίπαλοι του θεωρούν πως φέτος δεν είναι σε θέση να κρατήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που ακούνε, διαβάζουν και βλέπουν έχουν πεισμώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και σκοπεύουν να δώσουν αποστομωτικές απαντήσεις σε όποιους αμφισβητούν τον πρωταθλητή. Θέλουν να αποδείξουν πως η περσινή χρονιά δεν ήταν ένα απλό πυροτέχνημα χωρίς συνέχεια. Μέσα από τους τίτλους που έχει κατακτήσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια υπάρχει στα αποδυτήρια το μέταλλο του πρωταθλητή και η σωματική και ψυχική διάθεση να το επαναλάβουν.

Έχω την εντύπωση πως οι ποδοσφαιριστές θα επαναλάβουν την περσινή τους αποθεωτική εμφάνιση στην Τούμπα όπου κατατρόπωσαν τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο. Θα δούμε και πάλι αυτό το πάθος και την θέληση από «11» μαχητές. Το πείσμα, ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή την ομάδα παρότι έκανε μια αγωνιστική κοιλία. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε πιθανές προκλήσεις. Δεν πρέπει το μάτι τους να γυρίσει και να απαντήσουν. Πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και ψύχραιμοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και στο τέλος θα δικαιωθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ