Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Πρόβλημα στον έσω πλάγιο ο Κολοβέτσιος

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Πρόβλημα στον έσω πλάγιο ο Κολοβέτσιος

Ο 28χρονος σέντερ μπακ τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο – Πάει για μαγνητική.

Ατυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς στα πρώτα λεπτά του αγώνα τραυματίστηκε και στο 6’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ζοάο Νούνες.

Όπως έγινε γνωστό στο ημίχρονο του παιχνιδιού, η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού είναι ότι ο 28χρονος σέντερ μπακ έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κολοβέτσιος θα πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δείξει το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, ο παίκτης αναμένεται να μείνει στα… πιτς για περίπου ένα μήνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τον τραυματισμό του βγήκε από τα αποδυτήρια με πατερίτσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ