Δώνης: «Επαιξε καλά ο Βαγιαννίδης, το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα»

Δώνης: «Επαιξε καλά ο Βαγιαννίδης, το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη επί του Παναιτωλικού και το ντεμπούτο του νεαρού Βαγιαννίδη και επισήμανε ότι το επόμενο διάστημα θα δώσει και άλλες ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό και η ευρεία νίκη με 3-1 ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Δώνη, με τον τεχνικό του Τριφυλλιού να στέκεται στην παρουσία του νεαρού, Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο και μάλιστα το συνδύασε με γκολ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο νεαρός έπαιξε καλά, ενώ επισήμανε ότι το επόμενο διάστημα θα δώσει και άλλες ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Γενικώς είναι πάρα δύσκολο όταν έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα. Άλλαξε όλη η άμυνά μας συν τον Βαγιαννίδη που έπαιξε λίγο πιο μπροστά γιατί έχει τα στοιχεία. Είναι σημαντικό τα παιδιά που πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν μία καλή καριέρα να ανδρώνονται μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό ότι έπαιξε αρκετά καλά. Το επόμενο διάστημα όσες φορές μου δίνεται η δυνατότητα θα δούμε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ