Παναθηναϊκός: Η Κυριακή των μαθηματικών

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί του Παναιτωλικού εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Play Offs και την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός: Η Κυριακή των μαθηματικών | to10.gr

Μαθηματικά στα Play Offs και μαθηματικά τέταρτος… Η Κυριακή σηματοδότησε ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει πριν την έναρξη της κανονικής διάρκειας της Superleague, αλλά κατάφερε και κάτι περισσότερο.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Professor του Θρύλου (vids)

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 3-1, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που έπονται στην κατάταξη, διασφαλίζουν ανεπιφύλακτα τη συμμετοχή του στο μίνι-πρωτάθλημα της πρώτης εξάδας.

Συγχρόνως, η ήττα του Άρη από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έδωσε στον Παναθηναϊκό την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός έχει 40 βαθμούς, 7 περισσότερους από τον πέμπτο Άρη, ο οποίος έχει 33 και δεν μπορεί να την καλύψει σε δύο παιχνίδια.

Βέβαια, το «διπλό» της Ένωσης στη συμπρωτεύουσα σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν προλαβαίνει την τρίτη θέση. Επιπλέον, η μεταξύ τους διαφορά των 7 βαθμών δυσκολεύει πάρα πολύ τη διεκδίκηση της τριάδας στα Play Offs…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ