Παναθηναϊκός: Η Κυριακή των μαθηματικών

Παναθηναϊκός: Η Κυριακή των μαθηματικών

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί του Παναιτωλικού εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Play Offs και την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μαθηματικά στα Play Offs και μαθηματικά τέταρτος… Η Κυριακή σηματοδότησε ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει πριν την έναρξη της κανονικής διάρκειας της Superleague, αλλά κατάφερε και κάτι περισσότερο.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 3-1, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που έπονται στην κατάταξη, διασφαλίζουν ανεπιφύλακτα τη συμμετοχή του στο μίνι-πρωτάθλημα της πρώτης εξάδας.

Συγχρόνως, η ήττα του Άρη από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έδωσε στον Παναθηναϊκό την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός έχει 40 βαθμούς, 7 περισσότερους από τον πέμπτο Άρη, ο οποίος έχει 33 και δεν μπορεί να την καλύψει σε δύο παιχνίδια.

Βέβαια, το «διπλό» της Ένωσης στη συμπρωτεύουσα σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν προλαβαίνει την τρίτη θέση. Επιπλέον, η μεταξύ τους διαφορά των 7 βαθμών δυσκολεύει πάρα πολύ τη διεκδίκηση της τριάδας στα Play Offs…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ