Ράσταβατς: «Πριν δύο μήνες χαμηλά, τώρα εξάδα»

Ράσταβατς: «Πριν δύο μήνες χαμηλά, τώρα εξάδα»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την αγωνιστική άνοδο του Αστέρα Τρίπολης, συγκρίνοντας την ομάδα στην τωρινή της κατάσταση σε σχέση με δύο μήνες πριν.

Ο Αστέρας Τρίπολης με το διπλό στον Βόλο, έκανε αποφασιστικό βήμα εξάδας, μπαίνοντας γερά στο παιχνίδι των πλέι-οφ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και ευχαριστώντας τους φιλάθλους για την συμπαράσταση στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από την στιγμή που οι δυο ομάδες ήταν στην ίδια θέση ήταν μια ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι. Είχαμε κάποια προβλήματα στο παιχνίδι στην τελική πάσα αλλά και στις μονομαχίες.

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς θα είχαμε πάρει το παιχνίδι νωρίτερα. Πριν δυο μήνες ήμασταν χαμηλά, πλέον βρισκόμαστε στην εξάδα.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το επίπεδο ποδοσφαίρου που έχουν φτάσει να παίζουν. Ξεχωριστή μνεία θέλω να κάνω στους φιλάθλους που έκαναν αυτό το μακρινό ταξίδι σήμερα και κάθε φορά μας βοηθούν και περισσότερο. Τους ευχαριστώ προκαταβολικά για την παρουσία τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Και μετά ρωτήθηκε ποιο πιστεύει πως είναι το όριο για την εξάδα: «Θα περιμένουμε το παιχνίδι του ΟΦΗ και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ