Παναθηναϊκός: Ο συνδυασμός του Βαγιαννίδη που έγραψε ιστορία

Παναθηναϊκός: Ο συνδυασμός του Βαγιαννίδη που έγραψε ιστορία

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει σκοράρει για τον Παναθηναϊκό, αλλά κατέγραψε μία άλλη πρωτιά στην στατιστική.

Ένα σημαντικό επίτευγμα την στατιστική πέτυχε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με γκολ. Ο Βαγιαννίδης έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που σκοράρει στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη βάζοντας το γκολ στον Παναιτωλικό σε ηλικία 18 ετών, πέντε μηνών και πέντε ημερών.

Ωστόσο, δεν είναι ο νεότερος ο οποίος έχει αγωνιστεί, αφού έχουν παίξει και άλλοι μικρότερης ηλικίας, αλλά ούτε και νεότερος που σκοράρει, αφού έχουν βάλει γκολ επτά νεότεροι από αυτόν με τα «πράσινα» στην Α’ Εθνική/Super League.

Μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να έπαιξε μόλις σε ηλικία 16 ετών, εννέα μηνών και πέντε ημερών, και να σκόραρε ενώ ήταν 16 ετών, εννέα μηνών και 25 ημερών, δηλαδή 20 μέρες μετά, ωστόσο χρειάστηκε να παίξει τέσσερα παιχνίδια για να σκοράρει. Δεν το έκανε στο ντεμπούτο του.

Επίσης ο Βαγιαννίδης έγινε ο νεότερος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι και ο πρώτος που σκοράρει φέτος πριν κλείσει τα 19 χρόνια του, αφού ως τώρα ο μικρότερος ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που σκόραρε στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός ένα μήνα μετά τα 19α γενέθλιά του.

Πηγή: slgr.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ