Παρακαλάνε για αναβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Παρακαλάνε για αναβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Ακόμη και με αστείες αιτιάσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσπαθούν να αποφύγουν την εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας γνωρίζοντας πως δεν μπορούν αλλιώς να γλιτώσουν!

Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη που όταν «έσκασε» το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας «φώναζαν» να γίνει άμεσα η εκδίκαση στην ΕΕΑ για να… λάμψει η αλήθεια. Προφανώς αυτή η… αλήθεια που συνήθισαν να λένε τόσα χρόνια οι πρωτεργάτες της… εξυγίανσης.

Όταν βγήκε η απόφαση της ΕΕΑ επιτέθηκαν στα μέλη της Επιτροπής, απείλησαν πως θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, έκαναν τα πάντα για να μην προχωρήσει το θέμα.

Τώρα που είναι σε εξέλιξη η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας στον Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν ακόμη και με αστείες αιτιάσεις να προκαλέσουν την αναβολή της υπόθεσης.

Να γλιτώσουν την εκδίκαση από την Αθλητικό Δικαστή που ως γνωστόν δεν μπορεί να μπει στην ουσία αλλά μόνο να επιβάλλει ποινές. Η απόφαση της ΕΕΑ είναι ξεκάθαρη, δεσμευτική και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Για αυτό και ΠΑΟΚ και Ξάνθη κάνουν ότι μπορούν για να αναβάλουν την υπόθεση. Ακόμη και ότι δεν έχει προλάβει να ασχοληθεί όπως θα ήθελε ο νέος δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος προφασίστηκαν. Ο Μπαλτάκος που από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε την… τηλεοπτική του καριέρα στο κανάλι του Σαββίδη διαλαλώντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον ΠΑΟΚ! Τώρα λέει πως θέλει χρόνο για να ενημερωθεί.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο κατά του πορίσματος της ΕΕΑ με μοναδικό στόχο να μπλοκάρουν την υπόθεση και να μην δικαστούν όπως πρέπει από τα αθλητικά δικαστήρια. Παρότι η ενέργεια τους δεν δικαιολογείται, καθώς δεν υπάρχει ποινή αυτή την στιγμή, ζητούν αναβολή για να περιμένουν την προσωρινή διαταγή. «Σε μια εβδομάδα θα γνωρίζουμε λένε» ξέροντας πως αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει ακόμη και ένα χρόνο! |

Παράλληλα ακούσαμε και από τον δικηγόρο του ΠΑΟΚ πως καλό θα είναι να πάρει αναβολή η εκδίκαση για το καλό του… ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Απίστευτα πράγματα από τους δικηγόρους ΠΑΟΚ και Ξάνθης που προσπαθούν να σωθούν με κάθε τρόπο από τις ποινές που θα είναι ιδιαίτερα σκληρές!

Στην υπόθεση υπάρχει μισή ώρα διακοπή αναμένοντας την απόφαση των δικαστών για το θα υπάρχει αναβολή ή όχι.

Συνολικά η Ξάνθη είπε πως υπάρχουν 18 λόγοι για αναβολή!

Γίνεται εύκολα αντιληπτός ο τρόμος ΠΑΟΚ και Ξάνθης που δεν θέλουν να εκδικαστεί η υπόθεση, αλλά να «κουκουλωθεί» και να συνεχιστεί ένα άκρως αλλοιωμένο πρωτάθλημα!

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού αλλά και ο Κούγιας από την πλευρά της Λάρισας με επιχειρήματα έβγαλαν στην… σέντρα όλους τους ισχυρισμούς ΠΑΟΚ και Ξάνθης και πλέον αναμένουμε την συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ