Αναβολή στην εκδίκαση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Οι δικαστές έδωσαν λίγες μέρες αναβολή στην εκδίκαση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Αναβολή στην εκδίκαση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης | to10.gr

Από Παρασκευή και Δευτέρα τα σπουδαία για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, καθώς και για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης, μετά την αναβολή που αποφάσισαν οι Πρωτοδίκες Μάρκου και Τσαγκιάς το μεσημέρι της στην συνεδρίαση της Μονομελούς Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague.

Είναι καλό που ακολουθούν όλοι τον Ολυμπιακό…

Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη προσπάθησαν να κερδίσουν χρόνο, ζητώντας επ’ αόριστον αναβολή και επικαλούμενοι την προσφυγή τους στο Διοικητικό Εφετείο, όμως αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό.

Η πρώτη υπόθεση, που αφορά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης, ορίστηκε για την Παρασκευή στις 12μ.μ. και θα την εκδικάσει ο Πρωτοδίκης Μάρκου. Η δεύτερη υπόθεση, που σχετίζεται με την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ορίστηκε για τη Δευτέρα στις 12μ.μ. και θα προεδρεύσει η Πρωτοδίκης Τσαγκιά.

Οι δύο Πρωτόδικες διαχώρισαν τις υποθέσεις και ανέλαβαν ο καθένας από μία, προκειμένου να ανταποκριθούν στο φόρτο εργασίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αίθουσα παρίσταντο 14 δικηγόροι, οι οποίοι εκπροσωπούσαν Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Λάρισα και Πανιώνιο. Η ακροαματική διαδικασία για τα αιτήματα αναβολής που κατέθεσαν οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη διήρκεσε πάνω από 2 ώρες, ενώ η διακοπή της δίκης μέχρι οι Πρωτοδίκες να ανακοινώσουν την αναβολή, κράτησε 70 λεπτά.

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν το πρωί στα γραφεία της Λίγκας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Τρέλα» στην Αγγλία για τον Μπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ