Καλπαζίδη, ακούς; Ο Μπέος πουλάει…

Καλπαζίδη, ακούς; Ο Μπέος πουλάει…

Ο Βορειοελλαδίτης μεγαλοεπενδυτής, Γιάννης Καλπαζίδης έχει το δικό του χειμερινό θέρετρο στο «Σαλέ» της Ξάνθης. Τώρα, έχει την ευκαιρία να αποκτήσει και θερινό προορισμό, αρκεί να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αχιλλέα Μπέου για τον ΝΠΣ Βόλο!

Το έχουμε ξαναπεί, εδώ στο «10» κάνουμε ρεπορτάζ. Επειδή το κατέχουμε, δεν περιοριζόμαστε μόνο στο ποδοσφαιρικό, αλλά έχουμε… μάτι και στα οικονομικά! Διακρίνουμε από μακριά μία καλή επένδυση και ξέρουμε ότι μπορεί να αποδώσει.

Όμως, στο «10» στηρίζουμε τους αναγνώστες μας… Τιμούμε εκείνους που μας διαβάζουν και ανταποδίδουμε τη στήριξη τους. Για αυτό, θα βοηθήσουμε έναν από τους πιο ένθερμους επισκέπτες μας, ο οποίος τυγχάνει να είναι από τους πιο επιφανείς Έλληνες επενδυτές!

Γιάννη Καλπαζίδη, καλά το κατάλαβες… Για σένα, λέμε…

Έχω επένδυση να σου προτείνω, Καλπαζίδη μου. Εσύ που το… φυσάς το χρήμα και έχεις για… πλάκα τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μία συμφέρουσα επένδυση, για την οποία δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς… Που να τρέχεις τώρα στη Βραζιλία που θέλει να σε στείλει ο Giorgis…

Καλπαζίδη μου, έχεις ακούσει για το Μονακό της Θεσσαλίας; Όχι; Δεν πειράζει, αν το είχες ακούσει, θα ήξερες και για την επένδυση… Για τον Βόλο λέμε, την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας τον οποίο ο Δήμαρχος του Αχιλλέας Μπέος έλεγε πως θα τον κάνει… Μονακό. Τώρα πως τον έκανε, ας το αφήσουμε καλύτερα…

Γιάννη μου, υπάρχει ευκαιρία σε αυτή την πόλη… Μεγάλη ευκαιρία! Το πλειοψηφικό πακέτο του ΝΠΣ Βόλου είναι προς πώληση! Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης που συμμετέχει στη Superleague πωλείται, όπως ενημέρωσε  με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμου του Βόλου, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της».

Ποιος πουλάει; Α, αυτό δεν το ξέρουμε… Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος είναι άγνωστοι. Έτσι για να μας μεγαλώσουν την αγωνία, δεν αποκαλύπτονται και απλώς… πουλάνε!

Δεν πειράζει, Γιάννη μου… Θα ρωτήσουμε τον Αχιλλέα και θα μάθουμε!

Σκέψου του και αλλιώς, Καλπαζίδη μου… Θα περνάς τους χειμώνες του στο «Σαλέ» στην Ξάνθη, με το χιονάκι σου, το τζάκι σου, τα ζεστά σου, και το καλοκαίρι θα κατηφορίζεις στο Βόλο. Μπανάκια, παραλίες, Πήλιο… Όλα στα συνδύασα, Καλπαζίδη μου!

Γιάννη Καλπαζίδη, ακούς; Ο Μπέος πουλάει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ