Ολυμπιακός : Το ξεκάθαρο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ολυμπιακός : Το ξεκάθαρο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Όποιος δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό, θα έχει θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ότι χρειάζονταν για να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους ο Ματιέ Βαλμπουενά, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ήταν μια είδηση που ενθουσίασε τους οπαδούς των πειραιωτών καθώς ο Γάλλος μέσος έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα του λιμανιού.

Όταν οι ερυθρόλευκοι προχωρούσαν στην απόκτηση του 35χρονου επιτελικού μέσου το περασμένο καλοκαίρι, ο Βαλμπουενά είχε υποσχεθεί πως θα δώσει το 100% σε κάθε παιχνίδι, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή του για την μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Δεν έκανε τίποτε λιγότερο από αυτό που υποσχέθηκε. Έδωσε ότι είχε και δεν είχε σε κάθε συμμετοχή του με την ερυθρόλευκη φανέλα και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις σημαντικές επιτυχίες του Ολυμπιακού. Παραμένει απολαυστικός σε κάθε ματς και είναι το γαλλικό «κλειδί» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είχε χωρίς αμφιβολία και την «σφραγίδα» του πολύπειρου μέσου ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά την εικόνα που «βγάζει» ο Γάλλος σε κάθε παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Πάθος και δυναμισμός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο. Μια ηγετική φυσιογνωμία που απολαμβάνει να παίζει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό, ένας παίκτης που τιμάει την ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα, ένας επαγγελματίας που δίνει ότι έχει για να βοηθήσει την ομάδα του.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι που έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό τον Γάλλο άσο στον κόσμο του Ολυμπιακού και θα πρέπει εδώ να επισημανθεί η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς άσου πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και αυτό θα πρέπει να το έχουν υπόψιν όλοι οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Όποιος δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τον Ολυμπιακό θα έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά και μάλιστα με εξαιρετικές οικονομικές απολαβές. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί, καθώς καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν δίνει τα συμβόλαια που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Ούτε καν τα… πλησιάζει κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές.

Ο ηγέτης της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι ο πρώτος που θέλει να βλέπει παίκτες με το πάθος και την «δίψα» του Ματιέ Βαλμπουενά.

Παίκτες που θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και φρόντισε με την συγκεκριμένη κίνηση να δικαιώσει αυτούς που ιδρώνουν την φανέλα των ερυθρόλευκων.

Όπως το έχει κάνει σε πολλές ακόμα περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει στο ποδόσφαιρο με κινήσεις όπως η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά και η παραμονή του Γάλλου μέσου στον Ολυμπιακό είναι ένα πολύ καλό νέο για τους ερυθρόλευκους.

Είναι όμως κι ένα ευχάριστο νέο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς παίκτες με την ποιότητα του Γάλλου είναι απαραίτητοι στην Σούπερ Λίγκα.

Ο βιρτουόζος μέσος είναι η χαρά του ποδοσφαίρου και είναι χαρά όλων που θα τον βλέπουμε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα ελληνικά γήπεδα.

Αποδείχθηκε λοιπόν ότι ο διεθνής επιτελικός μέσος ήρθε στην χώρα μας για να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στους πειραιώτες και όχι για να κερδίσει το τελευταίο καλό συμβόλαιο, όπως έλεγαν κάποιοι. Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης, αλλά πάνω απ’ όλα «τρελός» με το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ