ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η σύσκεψη της Τρίτης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η σύσκεψη της Τρίτης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Δύο ήταν οι βασικοί άξονες στους οποίους έδωσαν έμφαση οι τρεις εισαγγελείς κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/2) στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (23/2, 19:30).

Μάλιστα η σύσκεψη διεξήχθη με την παρουσία τριών εισαγγελέων καθώς έδωσαν το παρών ο αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Συντιχάκης ενώ υπήρξαν εκπρόσωποι της Λίγκας, της ΔΕΑΒ και της Πυροσβεστικής.

Ο δύο βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους περιστράφηκε η συζήτηση ήταν η ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας σε απόλυτο βαθμό και δόθηκε ιδιαίτερα έμφαση στις αφίξεις των πούλμαν των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας ενώ ζητήθηκε να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμο το κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ