Δίχτυ ασφαλείας σε όλη την Τούμπα, αλλά και αυστηρά μέτρα στην είσοδο

Δίχτυ ασφαλείας σε όλη την Τούμπα, αλλά και αυστηρά μέτρα στην είσοδο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να τοποθετήσει δίχτυ ασφαλείας σε όλο το γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ θα γίνουν αυστηροί σωματικοί έλεγχοι στους φιλάθλους.

Η προετοιμασίας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στην Τούμπα ξεκίνησε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Ασπρόμαυροι θέλοντας να συνεισφέρουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα σκοπεύουν να λάβουν μια σειρά από μέτρα που δεν σχετίζονται με τα μέτρα τάξη της Αστυνομίας.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα τοποθετηθεί σε κάθε θύρα δίχτυ ασφαλείας προκειμένου να μην πέσει ούτε καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη Μικράς Ασίας θέλουν να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την ομάδα από ανθρώπους που τυχόν να παρεισφρήσουν μέσα στις κερκίδες με βασικό τους μέλημα να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλουν όλα να κυλήσουν ομαλά στο γήπεδο πριν, μετά και κατά την διάρκεια του αγώνα της Τούμπας. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη θα εκδώσει ανακοινώσει και θα καλεί τους φιλάθλους να προστατεύσουν την ομάδα τους.

Επίσης, αυστηρός θα είναι και ο έλεγχος σε όλες τις θύρες. Οι φίλαθλοι που θα εισέρχονται στις κερκίδες θα περνάνε από αυστηρό σωματικό έλεγχο από τους Staff του ΠΑΟΚ και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δεν έχουν εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ