ΟΦΗ: «Μέσα» ο Σακόρ, παίζει με ΑΕΚ ο Νέιρα

ΟΦΗ: «Μέσα» ο Σακόρ, παίζει με ΑΕΚ ο Νέιρα

Ο Σακόρ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για το ματς με την ΑΕΚ – Κανονικά απέναντι στην Ενωση και ο Νέιρα.

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο (1-0) και μπήκε γερά στο κόλπο για την 6η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ. Οι Κρητικοί τις δύο αγωνιστικές που απομένουν θα αντιμετωπίσουν τις ΑΕΚ (εκτός) και Λαμία (εντός) και θα τα δώσουν όλα για να τερματίσουν στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας, μαζί με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αρη.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου την Τρίτη ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (23/2) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον τεχνικό του ΟΦΗ να βλέπει τον Σακόρ να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τους Κιτρινόμαυρους. Στο ματς με την Ενωση αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα και ο Νέιρα, ο οποίος μπορεί να έκανε σήμερα ατομικό, αλλά αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το δελτίο Τύπου:

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/2) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Ο Juan Neira ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Αντίθετα, ο Vajebah Sakor προπονήθηκε κανονικά.  Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (19/2).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ