Ο Γερμανός Στίλερ σφυρίζει στην Τούμπα!

Ο Γερμανός Στίλερ σφυρίζει στην Τούμπα!

Ο Γερμανός διαιτητής, Τομπίας Στίλερ είναι αυτός που ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα. Γερμανοί και οι βοηθοί, αλλά και στο VAR.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 25η αγωνιστική της Super League, ορίζοντας τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός ρέφερι είναι από την πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει ξανασφυρίξει στην Ελλάδα, καθώς ήταν διαιτητής πέρσι στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-1.

Ο 39χρονος ρέφερι σφυρίζει επί χρόνια στην Bundesliga, αλλά δεν είναι στην Elite κατηγορία της UEFA, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ είναι Γερμανοί. Βοηθοί του λοιπόν θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ, Κρίστιαν Γκίτελμαν, τέταρτος ο Σόρεν Στορκς και στο VAR οι Τομπίας Βελτς, Ράφαελ Φόλτιν, με παρατηρητή τον Κωνσταντίνο Ζαννετίδη.

Ο Στίλερ είναι ένας πολύ έμπειρος διαιτητής, που φέτος έχει διαιτητεύσει ήδη δυο παιχνίδια για τους ομίλους του Champions League, αλλά και ένα για τους ομίλους του Europa. Παράλληλα, θα είμαι «άρχων» του παιχνιδιού της Γουλβς με την Εσπανιόλ την Πέμπτη (20/2) για τους «32» του Europa League.

Όσον αφορά το παρελθόν του με τις ελληνικές ομάδες, ο Γερμανός έχει σφυρίξει το ματς της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στο Τορίνο στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί με 2-0, αλλά και έναν χρόνο πριν τη νίκη του Ολυμπιακού με την Αστάνα με 4-1. Επίσης στις 12 Οκτωβρίου του 2018 ήταν στο Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 για το Nations League.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα το διευθύνει ο Τάσης με τον Γκορτσίλα στο VAR, ενώ το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός ο Μανούχος με τον Σιδηρόπουλο ως VAR. Στο Λαμία-Άρης θα είναι ο Φωτιάς με διαιτητή VAR τον Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/1

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Μανούχος (Κούλα Χασάν, Κολοσιώνης, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Σιδηρόπουλος, Λ.Δημητριάδης)

20:00 Λαμία-Άρης: Φωτιάς (Τζιώτζιος, Κόλλιας, 4ος Μαλούτας, VAR: Παπαπέτρου, Σαμοΐλης)

Κυριακή 23/1

15:00 Παναιτωλικός-Πανιώνιος: Φωτιάδης (Νικολαΐδης, Ν.Δημόπουλος, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Ευαγγέλου, Παπαδάκης)

17:15 Ατρόμητος-Ξάνθη: Σκουλάς (Κωνσταντόπουλος, Φίλος, 4ος Βάτσιος, VAR: Ζαχαριάδης, Χριστακόγλου)

17:15 Βόλος-Λάρισα: Διαμαντόπουλος (Μεϊντάνας, Ι.Δημητριάδης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Κομίνης, Καλαμπόκης)

19:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ: Τάσης (Ακρίβος, Μ.Δημόπουλος, 4ος Βρέσκας, VAR: Γκορτσίλας, Μωυσιάδης)

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στίλερ (Γιόλενμπεκ, Γκίτελμαν, 4ος Στορκς, VAR: Βελτς, Φόλτιν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ