ΠΑΟΚ: Η ώρα της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Η ώρα της Τούμπας

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έκαναν για μια ακόμα φορά το χρέος τους, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Την Κυριακή (23/2) το βράδυ το γήπεδο της Τούμπας θα «φλέγεται» από τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα γεμίσουν όχι μόνο τα καρεκλάκια, αλλά και κάθε κενό διάζωμα υπάρχει στο γήπεδο. Η δίψα των οπαδών του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη και θα… σβήσει μόνο με μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη.

Από σήμερα το πρωί όπου βγήκαν στην κυκλοφορία τα 4.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Χρειάστηκαν σχεδόν τρεις ώρες για να βγάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωση πως τα εισιτήρια τελείωσαν. Και επειδή μας αρέσουν οι ξενόφερτες λέξεις «sold out».

Η γεμάτη Τούμπα μπορεί να δώσει φτερά στους ποδοσφαιριστές του Αμπελ Φερέιρα, ωστόσο φέρνει ένα άγχος στην διοίκηση της ΠΑΕ. Το ζητούμενο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι να αντιμετωπίσουν άπαντες με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό το πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν τις ενημερώσεις προς τον κόσμο ζητώντας τους να είναι συνεργάσιμοι. «Κατά την είσοδο στις θύρες, του γηπέδου, θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας,. Θα ελέγχεται δηλαδή, αν το όνομα του φίλαθλου, ταυτίζεται με αυτό που αναγράφεται στο εισιτήριο. Γι αυτόν το λόγο, είναι υποχρεωτικό να έχουν όλοι τις ταυτότητες μαζί τους. Στις θύρες 4-5-6-7-8 ο έλεγχος θα είναι δειγματοληπτικός, στις υπόλοιπες (1-2-3, VIP, 3ος-4ος όροφος,) θα είναι αυστηρός. Σε περίπτωση που το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό με αυτό της ταυτότητας, θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ