Αρωνιάδης: «Κάλυψη επιπέδου Champions League»

Αρωνιάδης: «Κάλυψη επιπέδου Champions League»

Ευρωπαϊκού επίπεδου θα είναι η κάλυψη του κυριακάτικου αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σύμφωνα με τον New Media Director του Δικεφάλου, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Εκτός από τα μέτρα προστασίας, υπάρχει και η μετάδοση του αγώνα. Μέχρι στιγμής υπάρχουν χιλιάδες νέες συνδρομές όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και από διαφορα σημεία της γης. Ο New Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και στην μετάδοση μέσω του PAOK TV.

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή.

Για τα αιτήματα των μέσων ενημέρωσης: «Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους παιχνίδια να έχουμε πολλά αιτήματα. Είναι όλα υπό έλεγχο. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν ότι θα κρίνουν το πρωτάθλημα. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους με τους υπόλοιπους και είναι λογικό και αναμενόμενο τα μέσα να θέλουν να βρεθούν στην Τούμπα. Θα είναι γύρω στους 150 δημοσιογράφους, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε περισσότερους. Κρατάμε κάποιες θέσεις για ασφάλεια».

Για τη μετάδοση στο PAOK TV: «Για να είμαστε ειλικρινείς είναι το πιο δυνατό παιχνίδι. Περιμένουμε ρεκόρ. Περιμένουμε η ανταπόκριση να είναι μεγάλη. Είναι αρκετά μεγάλη η λίστα και με ανθρώπους από χώρες που δεν περίμενες να ενδιαφέρονται να δουν το παιχνίδι, όπως η Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Ιράν και Ιράκ και άλλες.

Η πιο λογική αντίδραση όταν βλέπεις κάτι πρώτη φορά είναι να προσπαθήσεις να το αποδημήσεις. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν. Προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να παρέχουμε πολλά περισσότερα. Θα είναι το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και την μεγαλύτερη κάλυψη. Θα υπάρχουν 20 με 22 κάμερες. Μιλάμε για μια κάλυψη επιπέδου Champions League και καλύτερη. Θέλουμε να καλύψουμε κάθε λεπτομέρεια αυτού του παιχνιδιού. Η βάση των συνδρομητών είναι αρκετά μεγάλη και εκεί πατάμε για να είμαστε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε όλο αυτό».

Για το εάν θα υπάρξει κάποια έκπληξη: «Θα το πάμε καθαρά ποδοσφαιρικά. Θέλουμε τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα να κρίνεται στο γήπεδο και με αυτή τη λογική θα πάμε και σε αυτό το παιχνίδι. Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Κ19 το PAOK TV θα είναι εκεί για να δείχνει τις προσπάθειες τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ