Συμφωνία του PAOK TV με κορυφαία ρωσική πλατφόρμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Συμφωνία του PAOK TV με κορυφαία ρωσική πλατφόρμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σημαντική συμφωνία με μια από τις κορυφαίες ψηφιακές πλατφόρμες της Ρωσίας για το PAOK TV ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκλεισαν μια μεγάλη συμφωνία όπου θα φέρει και πολλά έσοδα στα ταμεία του συλλόγου, για την μετάδοση της εικόνας του PAOK TV στη Ρωσία.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Σε συμφωνία με μία από τις κορυφαίες ψηφιακές πλατφόρμες της Ρωσίας, το Wink ήρθε το PAOK TV για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Η μετάδοση του PAOK TV θα ταξιδέψει στη Ρωσία έπειτα από την εμπορική συμφωνία με τη Rostelecom και το δικό της OTT Platform, το Wink που έδειξε ενδιαφέρον να προσθέσει το κανάλι του Δικεφάλου στο μπουκέτο της και να προσφέρει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στους συνδρομητές της.

Το ντέρμπι της Κυριακής (23.02) θα μεταδοθεί σε παραγωγή του PAOK TV αποκλειστικά από το tv.paokfc.gr και μπορείτε να γίνετε συνδρομητές για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με ένα κλικ ΕΔΩ.

Επίσης, υπάρχει και η λίστα με τα περισσότερα από 1.000 επίσημα hotspots με επαγγελματικό πακέτο που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ