Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα μπαίνει στο «ψυγείο»

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα μπαίνει στο «ψυγείο»

Οι πράξεις του Γιώργου Δώνη, όσο και του Γιάννη Αλαφούζου υποδεικνύουν ότι δεν αναμένονται άμεσες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

H «μπόρα» που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη Nova την Παρασκευή, φαίνεται πως θα κοπάσει προσωρινά εν όψει του ταξιδιού στην Τρίπολη. Ο Δώνης έχει μεταβεί κανονικά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», θα επιβλέψει την προπόνηση και θα ανακοινώσει την αποστολή του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εκ μέρους του 51χρονου προπονητή ότι θα παραιτηθεί εντός της ημέρας. Αντίθετα, οι πράξεις του Δώνη συγκλίνουν στο ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του μέχρι νεοτέρας.

Αντίστοιχα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σκοπεύει να απολύσει τον Γιώργο Δώνη στην παρούσα φάση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ενοχληθεί με τη στάση του Δώνη, αλλά δεν πρόκειται να λάβει βιαστικές αποφάσεις.

Άλλωστε, ο Τσάβι Ρόκα βρισκόταν την Πέμπτη στο εξωτερικό και αναμενόταν στην Αθήνα την Παρασκευή. Επομένως, ο Αλαφούζος θα συζητήσει πρώτα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού για να εξετάσουν τη διαχείριση του θέματος που έχει προκύψει.

Επιπροσθέτως, δεν υπάρχει κινητικότητα για συνάντηση μεταξύ Αλαφούζου και Δώνη. Ο Αλαφούζος αφήνει την πρωτοβουλία στον Δώνη και θα περιμένει κλήση του για να προγραμματίσουν συνάντηση, η οποία αν και όταν κανονιστεί, θα πραγματοποιηθεί και παρουσία του Ρόκα.

Προφανώς, η μετακύλιση του προβλήματος δεν το λύνει… Ούτε η ουσία του προβλήματος ήταν οι δηλώσεις του Δώνη. Αυτές απλώς το ανέδειξαν στην επικαιρότητα. Το χάσμα μεταξύ του μεγαλομετόχου και του προπονητή είναι μεγάλο και δύσκολα θα καλυφθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ