ΠΑΟΚ: Στο πλευρό της ομάδας και ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Στο πλευρό της ομάδας και ο Ιβάν Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της ομάδας του ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από το μεθαυριανό ντέρμπι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η οικογένεια Σαββίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, μαζί με τους γιους του αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, για να βρεθούν κοντά στην ομάδα πριν από τη σημαντική αναμέτρηση.

Όπως και στα προηγούμενα ντέρμπι, έτσι και σ’ αυτό ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη του αγώνα για να τους μεταδώσει την πεποίθηση του για τη νίκη. Ο ομογενής επιχειρηματίας περιμένει να δει την ομάδα του να αποδίδει ένα καλό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το οποίο θα συνοδευτεί με μια νίκη.

Εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής(23/2)ο Ιβάν Σαββίδης θα ασχοληθεί και με διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ και έχουν να κάνουν με τη κατάθεση του φακέλου για τη νέα Τούμπα. Τις εξελίξεις της δικαστικής υπόθεσης στη Λίγκα και τη καταγγελία κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ