ΟΦΗ: Αμφίβολοι οι Μαρινάκης, Νέιρα για ΑΕΚ

ΟΦΗ: Αμφίβολοι οι Μαρινάκης, Νέιρα για ΑΕΚ

Μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Νέιρα και Μαρινάκης, των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολη στο κυριακάτικο (23/2, 19:30) ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (23/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Τα δύο «ερωτηματικά» για την ομάδα του Ηρακλείου είναι οι Νέιρα και Μαρινάκης, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και θεωρούνται αμφίβολοι για την κρίσιμη αναμέτρηση. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου (22/2), όπου ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την «Ένωση».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς με την ΑΕΚ.

Οι Juan Neira, Νίκος Μαρινάκης και Μανώλης Περδίκης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (22/2), στις 11:00 το πρωί, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα της ίδιας μέρας από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ