«Μάχες» με φόντο την εξάδα σε Τρίπολη και Λαμία

«Μάχες» με φόντο την εξάδα σε Τρίπολη και Λαμία

Δύο παιχνίδια με φόντο την εξάδα ανοίγουν το πρόγραμμα της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής για την κανονική διάρκεια της Super League.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η Super League όσον αφορά την κανονική διάρκειά του πρωταθλήματος. Για την 25η και προτελευταία αγωνιστική, πριν την έναρξη των πλέι οφ, δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς με φόντο την εξάδα, ανοίγουν το πρόγραμμα το Σάββατο.

Αρχικά στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που με νίκη οι γηπεδούχοι κάνουν άλμα πλέι οφ ενώ οι «πράσινοι θα εδραιωθούν στην τετράδα. Το «τριφύλλι» που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, στην σκιά των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Γιώργου Δώνη και της διοίκησης, μετά τις δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δώνη, Γιόχανσον και Σένκεφελντ που είναι τιμωρημένοι αλλά και στον Αγιούπ που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Από την άλλη για τον Αστέρα, είναι στην αποστολή οι Λουίς Φερνάντεθ και Ιγκλέσιας ενώ εκτός έμεινα ο τιμωρημένος Ανχελ και ο τραυματίας Καπίγια.

Στις 20:00 η Λαμία θα υποδεχτεί τον Άρη με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη εξάδα ενώ οι «κίτρινοι» με νίκη εξασφαλίζουν και τυπικά την παρουσία τους στα πλέι οφ. Στην αποστολή για τον Άρη είναι ο Μπράουν Ιντέγε με τη συμμετοχή του όμως να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Novasports 2

20:00 Λαμία – Άρης ΕΡΤ Sports

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

15:00 Παναιτωλικός – Πανιώνιος ΕΡΤ Sports

17:15 Ατρόμητος Ξάνθη ΕΡΤ Sports

17:15 Βόλος – ΑΕΛ Novasports 2

19:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ Novasports 1

19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός PAOK TV

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ