Πέλκας: «Πάθος και θέληση για τη νίκη» (vid)

Πέλκας: «Πάθος και θέληση για τη νίκη» (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας με δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα που θα δείξει πάθος θέληση και κάνει λιγότερα λάθη θα πάρει τη νίκη.

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση κατέθεσε τις απόψεις του στην κάμερα του PAOKTV για το μεγάλο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής υποστηρίζοντας πως αυτό θα κριθεί στο πάθος και την θέληση.

Αναλυτικά:

Για τα πέντε διαδοχικά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Κοιτάμε κάθε ξεχωριστά. Σημαντικότερο αυτήν την ώρα είναι το ματς της Κυριακής και είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες. Τα υπόλοιπα θα τα κοιτάξουμε στην ώρα τους. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις καλές ομάδες και δυνατά ντέρμπι σε κρατά εγρήγορση. Υπάρχει έξτρα κίνητρο. Το βλέπουμε και από τη συμπεριφορά του κόσμου όταν υπάρχει ντέρμπι. Θα μας κάνει καλό να είμαστε σε εγρήγορση όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για τα εξωαγωνιστικά γεγονότα και αν αυτά επηρεάζουν την ομάδα: «Τα έχουμε απομονώσει τελείως. Και μιλώ για τους Έλληνες, διότι οι ξένοι δε νομίζω να διαβάζουν. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται και το κρατάμε εκτός. Κοιτάμε να είμαστε σοβαροί και 100% έτοιμοι όταν έρθει η ώρα να αγωνιστούμε. Μέσα στις γραμμές να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Ο κόσμος να βοηθήσει στις κερκίδες με φωνή και πάθος και στα 90 λεπτά. Να είμαστε ένας».

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Αυτό που θα κρίνει πολλά είναι το πάθος και θέληση που θέλουμε να βγάλει η ομάδα. Πρέπει να είμαστε 200% έτοιμοι. Θέλουμε να κερδίσουμε, διότι ακολουθούν τα play offs και εκεί θα κριθούν όλα. Θέλουμε να πάρουμε το προβάδισμα και να κερδίσουμε. Το ματς θα κριθεί στο πάθος, τη θέληση και τις λεπτομέρειες. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ