Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Τούμπα – Εκτός Λάζαρος, Λοβέρα και Μορ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Τούμπα – Εκτός Λάζαρος, Λοβέρα και Μορ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ χωρίς νέα προβλήματα. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής Χριστοδουλόπουλο, Λοβέρα και Μορ.

Από την ομιλία της Παρασκευής, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στείλει το μήνυμα που ήθελε στους ποδοσφαιριστές του. Για αυτόν τον λόγο στην προπόνηση του Σαββάτου, την τελευταία πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επέλεξε να μην αναφέρει το παραμικρό. Καθώς ήθελε οι παίκτες του να δουλέψουν και να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον στόχο. Που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, δημιούργησε αίσθηση με τις επιλογές της αποστολής που ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Και αυτό διότι επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής, τόσο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο όσο και τον Μάξι Λοβέρα. Κι αν ο πολύπειρος Ελληνας εξτρέμ έχει καιρό να παίξει, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ένας από εκείνους που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Αρσεναλ.  Εκτός, μάλιστα, έμεινε και ο Εμρέ Μορ, ο οποίος δεν κρίνεται έτοιμος από τον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Μαρτίνς, τώρα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού επέλεξε να μην δείξει το παραμικρό. Με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει εικόνα ποιους σκοπεύει να βάλει. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόγραμμα περιλάμβανε ξεχωριστή προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Αρσεναλ (σ.σ. έκαναν κυρίως στημένες φάσεις) και διαφορετική για τους υπόλοιπους.

https://www.instagram.com/p/B83yBOwnqcw/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ