Πανιώνιος: Με Παπανικολάου στο Αγρίνιο

Πανιώνιος: Με Παπανικολάου στο Αγρίνιο

Ο νεαρός μέσος συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό, όπως και ο Οικονομίδης. Εκτός οι Μαξίμοβιτς, Άρσε, Μιλόγεβιτς, Μίκο και Κιάκος.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (15:00), για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραταχθεί με τον προπονητή της Κ19, Δημήτρη Κοροπούλη, καθώς ακόμα αναζητείται ο αντικαταστάτης του Παπαβασιλείου, ο οποίος μεσοβδόμαδα αποχώρησε από τον πάγκο του Πανιωνίου. Ο Κύπριος μετακόμισε μόνιμα στην Αίγυπτο για χάρη της Γουάντι Ντέγκλα και η ομάδα της Νέας Σμύρνης καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Μέχρι να βρεθεί, θα πορευτεί με τον Δημήτρη Κοροπούλη.

Οι Κυανέρυθροι το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς στο Αγρίνιο, με τον υπηρεσιακό προπονητή του Πανιωνίου να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μαξίμοβιτς, Άρσε, Μιλόγεβιτς, Μίκο και Κιάκο. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Οικονομίδης και Παπανικολάου.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Ρέτσος, Τσιλούλης, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Ευαγγέλου, Οικονομίδης, Παπανικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ