Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει βελτίωση στα Play Off»

O Φεντερίκο Μακέντα εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στα Play Off και δικαιολόγησε τις χαμένες ευκαιρίες του Χουάν Περέα.


Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει βελτίωση στα Play Off» | to10.gr

Μόνο αδιάφορη διαδικασία δεν είναι τα Play Off, υποστήριξε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει να αποδείξει πράγματα για την πρόοδο του, ενώ δικαιολόγησε τον Χουάν Περέα για τις χαμένες ευκαιρίες.

Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα…

Οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα στη Nova:

«Για να είμαι δίκαιος, δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Φυσικά σαν ομάδα θα θέλαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, δεν ήμασταν όσο καλοί όσο συνήθως. Πήραμε το προβάδισμα, αλλά με 10 παίκτες ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά. 

Τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε παίξουμε καλά για να κρατήσουμε την ψυχολογία μας ψηλά για να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ. Τα πλέι-οφ είναι σημαντικά, πρέπει σε αυτά να δείξουμε πως η ομάδα κοιτάξει ψηλά και θέλει να βελτιώνεται σε όλα. Στα πλέι-οφ πρέπει να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σύντομα στην κορυφή. 

Ο Περέα είναι νεαρός και σαν επιθετικός θέλει να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι οι ευκαιρίες που έχασε ήταν τόσο μεγάλες, οι γωνίες που είχε για να σκοράρει ήταν δύσκολες. Σαν νέος θέλεις να δείξεις πράγματα, είναι παθιασμένος και θέλει να σκοράρει. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, γιατί ήδη μας βοηθάει πολύ. Πρέπει να μείνει ήρεμος και ελπίζω να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι». 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ