Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Τσιντώτας κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Καρέρα

Η ετοιμότητα που δείχνει όποτε καλείται να αγωνιστεί ο Έλληνας τερματοφύλακας και οι «ντόπες» του προπονητή του.

Ο Τσιντώτας κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Καρέρα | to10.gr

Η ΑΕΚ αναγκάζεται να πορευτεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα χωρίς τον Βασίλη Μπάρκα στη σύνθεσή της. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα και έτσι, το βάρος για την υπεράσπιση της εστίας θα πέσει πρωτίστως στον Παναγιώτη Τσιντώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου αναμένεται να χριστεί βασικός και να διασφαλίσει την ασφάλεια στην εστία της ομάδας του. Κάτι που έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει. Μπορεί ελέω Μπάρκα να μην έχει βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής φέτος, όμως όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί, ο Τσιντώτας έδειξε πανέτοιμος.

Τελευταίο παράδειγμα το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όταν έκανε μια εντυπωσιακή και συνάμα δύσκολη επέμβαση στο σουτ του Ρόσα, γλιτώνοντας την ομάδα του από περιπέτειες. Μιας και αν γινόταν το 2-1 σε εκείνο το χρονικό σημείο, τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά για την ΑΕΚ. Η επέμβαση του Τσιντώτα κράτησε όμως το μηδέν στην άμυνα και τελικά η Ένωση πήρε με άνεση την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Καρέρα πιστεύει στον Τσιντώτα και έχει φροντίσει να το μεταφέρει αυτό στον τερματοφύλακα της ομάδας. Μάλιστα, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε εισπράξει και τις απαραίτητες «ντόπες» του προπονητή του. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που ο Καρέρα είχε συνολικά πολλά παράπονα από τους Κιτρινόμαυρους.