Ευκαιρίες σε Τούμπα, Λονδίνο και Πόλη…

Ευκαιρίες σε Τούμπα, Λονδίνο και Πόλη…

Ο... Καμμένος επιστρέφει και προβλέπει τρία σημεία που... πληρώνουν.

Ημέρα ντέρμπι είναι η σημερινή, καθώς το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έφτασε (19:30). Η «μάχη» ανάμεσα σε ασπρόμαυρους και ερυθρόλευκους θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και όχι μόνο…

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς δεν είναι άλλο από το στοιχηματικό. Για εμάς φυσικά… τους λάτρεις. Ανεξάρτητα από τις δυο ομάδες και τα «θέλω» τους το ντέρμπι συνιστά ποντάρισμα και μάλιστα σε σημείο. Μιλάμε για τις δυο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται κατά τι καλύτερος σε γενικές γραμμές αλλά σε μια «καυτή» έδρα. Και μετά από ευρωπαϊκό ματς με την Άρσεναλ.

Όλα λοιπόν ξεκινάνε από το Χ, με τους φιλοξενούμενους να τους βολεύει εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που θα παραμείνει στο -2. Το 3.50 της ισοπαλίας είναι ελκυστικό και τουλάχιστον ευκαιρία, καθώς το ματς δεν είναι ζωής και θανάτου. Και οι δυο εξάλλου θα είναι προσεκτικοί. Ο ΠΑΟΚ γιατί αν ηττηθεί θα πάει στο -5 και ο Ολυμπιακός επειδή σε περίπτωση ήττας θα πέσει από την κορυφή.

Από εκεί και πέρα σε μια αντίστοιχη περίπτωση ντέρμπι, στη γειτονική Τουρκία Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι συγκρούονται με στόχο να πλησιάσουν στην κορυφή. Στο 3.50 το Χ και εδώ πάνω κάτω, σε ένα ματς που επειδή «καίγονται» και οι δυο ίσως είναι καλό και το αμφίσκορο για πιο safe στο 1.80.

Κλείνοντας, μεταφερόμαστε στο παγωμένο Λονδίνο και το ματς της Άρσεναλ με την Έβερτον. Και οι δυο είναι σε καλό φεγγάρι, με τους κανονιέρηδες όμως να «πετάνε» από άποψη ψυχολογίας. Οι συνεχόμενες νίκες και κυρίως το διπλό στο Καραϊσκάκη έχει «φτιάξει» τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα που γνωρίζουν πως με νίκη θα μπουν στο κόλπο ακόμα και της τετράδας. Της πεντάδας μάλλον, αλλά με τη λογική της τιμωρίας της Μάντσεστερ Σίτι. Στο 2.00 ο άσος στο Έμιρειτς, με τη λογική να λέει ότι θα έρθει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ