Ολυμπιακός: Έκπληξη με Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: Έκπληξη με Ραντζέλοβιτς

Το τρικ που ετοιμάζει ο Μαρτίνς στην εντεκάδα για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Συνηθίζεται σε ματς τέτοιου τύπου. Και παραδοσιακά έχουν τη σημασία τους οι έξω από τα συνηθισμένα κινήσεις που επιλέγουν οι προπονητές.

Μια κίνηση δηλαδή σαν αυτή που όπως φαίνεται είναι έτοιμος να επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για την εντεκάδα του απόψε στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός που φρόντισε να μην ανοίξει τα χαρτιά του Παρασκευή και Σάββατο, φέρεται έτοιμος να επιλέξει τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός winger είναι σαφώς ο πιο επικίνδυνος winger χώρου στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Πιθανότατα λοιπόν ο Μαρτίνς περιμένει ρίσκα από τους πλάγιους μπακ των γηπεδούχων. Ρίσκα που θέλει να τα τιμωρήσει με τον Σέρβο ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και πάλι στην εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο αλλά σαν δεξιός μπακ.

Όπως φαίνεται η ενδεχόμενη επιλογή του Ραντζέλοβιτς θα αφήσει εκτός εντεκάδας τον Γιώργο Μασούρα. Προς το παρόν όμως όλα τα παραπάνω δεν είναι κάτι περισσότερο από πληροφορίες. Το τι ακριβώς σκέφτεται ο Μαρτίνς θα το πληροφορηθούμε τις επόμενες ώρες. Ο Ολυμπιακός άλλωστε ετοιμάζεται σιγά-σιγά για να μετακινηθεί από το ξενοδοχείο για το γήπεδο της Τούμπας.

Ο 22άχρονος Ραντζέλοβιτς έχει ως τώρα 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό. Έχει πετύχει τρία γκολ (αλλά δεν έχει σκοράρει ακόμη στην Σούπερ Λιγκ 1) και έχει και 2 ασίστ στα συνολικά 680 λεπτά που του έχει προσφέρει το τεχνικό τιμ των Ερυθρόλευκων, στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ