ΠΑΟΚ: Μόνο ο κόσμος ήταν στο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Μόνο ο κόσμος ήταν στο γήπεδο

Άχρωμος, άοσμος, άνευρος ήταν ο ΠΑΟΚ στο πιο κρίσιμο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Κατάφερε με την ανύπαρκτη «στρατηγική» του να κάνει δώρο τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό. Μόνο ο κόσμος του Δικεφάλου στάθηκε στο ύψος του παραδίδοντας οπαδικά μαθήματα.

Ο ΠΑΟΚ, κατάφερε απέναντι σε έναν κουρασμένο Ολυμπιακό, να εμφανιστεί πιο κουρασμένος και κατώτερος των περιστάσεων. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Σα.

Ο Δικέφαλος, δεν αξιοποίησε ούτε τα δώρα του Ολυμπιακού, δηλαδή τις στημένες μπάλες. Καμία δεκαριά κόρνερ, άλλα και 4-5 φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ούτε μια στιγμή η μπάλα δεν έφτασε σωστά στην μικρή περιοχή των Ερυθρόλευκων. Ούτε ένας από τους ποδοσφαιριστές του Αμπελ Φερέιρα δεν μπόρεσαν να πιάσουν έστω μια κεφαλιά.

Εκτός κλίματος ήταν βασικά ατού της ομάδας. Ποδοσφαιριστές βαρόμετρο δεν κατάφεραν ποτέ να προσαρμοστούν στα δεδομένα του αγώνα. Δεν μπορεί μια ομάδα που θέλει να λέει πως διεκδικεί το πρωτάθλημα να προσπαθεί μόνο 40αρες μπαλιές να βγάλει επιθέσεις. Πλην του Μίσιτς που προσπάθησε, παρότι κλεισμένος, να βάλει κάτω την μπάλα και να τρέξει κανείς άλλος δεν προσπάθησε να τον ακολουθήσει ή έστω να τον βοηθήσει. Δεν γίνεται κάθε φορά που ο αντίπαλος επιλέξει να αγωνιστεί με τρεις χαφ ο ΠΑΟΚ να μην έχει κέντρο. Οι κεντρικοί του αμυντικοί, που είναι κακοί χειριστές της μπάλας, να είναι αυτοί που θα κάνουν παιχνίδι. Δεν γίνεται σ’ αυτό το ματς απέναντι σε δυνατά κορμιά να μένει στον πάγκο ο Άκπομ. Ο Δικέφαλος εμφανίστηκε αδιάβαστος και απόψε ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Γιατί άλλο είναι να έχει μια διαφορά 2 βαθμών και άλλο +5.

Η πνευματική δουλειά που έπρεπε να είχε κάνει ο Αμπελ Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές του δεν φάνηκε ή δεν έγινε ποτέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του σωστά και όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο μάλλον ο Πορτογάλος τεχνικός μάλλον θα τους έλεγε για τα ψάρια που έπιασε. Δεν με πείθει επίσης αυτό που λένε στην Τούμπα ότι ο Φερέιρα δεν έχει παραστάσεις από το Ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Μάρτινς που κάθεται για δεύτερη χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι Ασπρόμαυροι, έχασαν εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης και το αήττητο στην έδρα του που κρατούσε για 1000 περίπου ημέρες. Οι Ασπρόμαυροι είχαν μόνο νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα τους σε επίπεδο Superleague από τις 31 Μαϊου του 2017 και έπειτα. Τότε, ο Δικέφαλος είχε ηττηθεί με 3-2 από τον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνέχεια ξεκίνησε ένα ρεκόρ που περιελάμβανε 37 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμία ήττα, μέχρι τη σημερινή.

Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ βροντοφώναξε παρών. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα και με παλμό, ψυχή προσπάθησαν να δώσουν φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών για να φτάσουν στη νίκη. Η Τούμπα ήταν εκκλησία δεν σημειώθηκε το παραμικρό που θα έβαζε σε κίνδυνο την αναμέτρηση. Ακόμα και όταν τελείωσε το παιχνίδι και υπήρξε η στεναχώρια όλοι αποχώρησαν ήρεμα από το γήπεδο. Αυτή η κίνηση ήταν απάντηση σ’ αυτά που έγινα το πρωί από την Αστυνομία με την απαράδεκτη κίνηση της να μπουκάρει σε σύνδεσμό, αλλά και στη Θύρα 4 σπάζοντας τις κλειδαριές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ