Παναθηναϊκός: Δεν εκτονώνεται η κρίση χωρίς ραντεβού Δώνη – Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Δεν εκτονώνεται η κρίση χωρίς ραντεβού Δώνη – Αλαφούζου

Οι τόνοι έπεσαν, όμως το... σήριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια και το διαζύγιο θα θεωρείται δεδομένο στο φινάλε της σεζόν, αν ο Δώνης με τον Αλαφούζο δεν τα πουν από κοντά.

Μπορεί η κρίση να μοιάζει πως εκτονώνεται όσον αφορά το θέμα του Γιώργου Δώνη, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως πια δεν υπάρχει θέμα. Παρά την ανακοίνωση της Παρασκευής και παρά το γεγονός πως ο Έλληνας προπονητής δεν έδωσε συνέχεια μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι δεδομένο πως οι σχέσεις Δώνη – Αλαφούζου έχει πλέον ψυχραθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κι αν στη μέση δεν υπήρχαν οι αποζημιώσεις, ίσως να τελείωνε άμεσα η συνεργασία.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με πιθανότητες, τότε το διαζύγιο μοιάζει… βέβαιο μετά το τέλος των πλέι οφ. Να πάει η ομάδα με ηρεμία σε αυτά, να παίξει το ποδόσφαιρό της και μετά να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Τι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα; Ένα ραντεβού μεταξύ Δώνη και Αλαφούζου. Ένα ραντεβού που θα λύσει τις όποιες διαφορές, με εκατέρωθεν εξηγήσεις και με κοινό στόχο για το μέλλον. Ωστόσο κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει φιξαριστεί.

Ο Ρόκα έχει πάρει τον ρόλο του… ειρηνοποιού, αλλά αν δε βάλει νερό στο κρασί του είτε ο ιδιοκτήτης, είτε ο προπονητής, οδεύουμε προς φινάλε σε δύο μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ