Χιμένεθ : Θέλει τον Λάσο της Σεβίλλης

Χιμένεθ : Θέλει τον Λάσο της Σεβίλλης

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει την περίπτωση του Μπόρχα Λάσο της Σεβίλλης, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Μοράν και του Μασούντ, στην ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ. Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για την Ένωση είναι αυτό του Ερνάνι της Πόρτο, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη και οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων κοιτούν διάφορες εναλλακτικές επιλογές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ένα νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ είναι αυτό του Μπόρχα Λάσο της Σεβίλλης. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα της Ανδαλουσίας και ρώτησε για τον Ισπανό εξτρέμ.

Ο Λάσο προέρχεται από την ακαδημία της Σεβίλλης και τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 3 συμμετοχές και συνολικά 235 λεπτά. Το γεγονός πως δεν αγωνίζεται, αλλά έχει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο ακόμα και πως δεν θέλει να μείνει ανενεργός τον έχουν βάλει σε σκέψεις έτσι ώστε να φύγει δανεικός.

Ήδη πολλές ομάδες από την Ισπανία έχουν δείξει ενδιαφέρον, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να προτιμάει να αγωνιστεί στην Οσασούνα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως ο προπονητής της ισπανικής ομάδας είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνες, τον οποίο ξέρει πολύ καλά, καθώς μαζί του έχει συνεργαστεί στις ακαδημίες της Σεβίλλης. Η υπόθεση του Ισπανού εξτρέμ είναι δύσκολη για την ΑΕΚ με δεδομένο πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προτιμάει την Οσασούνα, παρόλα αυτά η Ένωση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Λάσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ