Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για Ρεμί

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για Ρεμί

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κοντράρουν αγγλικές και γαλλικές ομάδες για την απόκτηση του Λοίκ Ρεμί. Δύσκολη περίπτωση αλλά το παλεύει ο Ολυμπιακός. «Επαφές με την Μονακό για τον Τραορέ» γράφουν στην Γαλλία

Το όνομα του Λοίκ Ρεμί είναι σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες ν΄αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους, για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.

Στο μεγάλο λιμάνι βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά πως η υπόθεση του 31χρονου άσου της Λας Πάλμας δεν είναι εύκολη. Μια ματιά και μόνο στα ονόματα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του (Βαλένθια, Νιούκαστλ, Έβερτον, Σάντερλαντ, Μάλαγα, Μπορντό) είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος τον βαθμό δυσκολίας, υλοποίησης της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι στο «κόλπο» για τον Γάλλο επιθετικό και η περίπτωση του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να επισημανθεί πως η Μάλαγα έχει πάρει την απόφαση πώλησης του παίκτη. Ο Γάλλος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα και η ομάδα του θεωρεί πως αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για την πώληση του παίκτη.

Ένα στοιχείο που κάνει πιο ελκυστική την περίπτωση του Ρεμί, έχει να κάνει με την ικανότητα του Γάλλου να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. Ο διεθνής άσος της Λας Πάλμας είναι σέντερ φορ αλλά μπορεί να πάρει «μετάθεση» για τα άκρα της επίθεσης κι αυτό δεν περνά φυσικά απαρατήρητο απ’ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Ρεμί έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την Τσέλσι και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας στην Λας Πάλμας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην πριμέρα ντιβιζιόν. Οι νησιώτες εμπιστεύτηκαν τον Γάλλο επιθετικό και αυτός τους δικαίωσε με την απόδοση του, καθώς είναι από τους καλύτερους παίκτες της Λας Πάλμας τη φετινή περίοδο.

«Επαφές για Τραορέ»

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο διεθνής στράικερ της Λας Πάλμας δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τους ερυθρόλευκους. Είναι άλλωστε λογικό να έχουν  κι άλλα ονόματα στη λίστα τους οι πειραιώτες. Ένα από αυτά είναι του πανύψηλου στράικερ της Μονακό, Τραορέ, για τον οποίο υπήρχαν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συζητήσεις των ερυθρόλευκων με την Μονακό. Ο παίκτης αγωνίζεται στην Αμιάν αλλά ανήκει στην ομάδα του Πριγκιπάτου και όλα δείχνουν πως θα πάρει άμεσα μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ