Άρης: «Μάχη» σε τρία μέτωπα

Άρης: «Μάχη» σε τρία μέτωπα

Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, να κατακτήσουν το κύπελλο αλλά και να λύσουν το θέμα που προέκυψε με την αδιανόητη απόφαση της ΦΙΦΑ.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου μπαίνει ο Άρης. Η ομάδα του Ένινγκ βρίσκεται μέσα στους στόχους της και ολόκληρος ο οργανισμός πρέπει ενωμένος να δώσει τα πάντα για να τους πετύχει.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα ο Άρης έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον στόχος του είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο μεγάλος στόχος φυσικά των «κιτρινόμαυρων» για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν είναι άλλος από τη κατάκτηση του κυπέλλου. Μπορεί να απομένει η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με την οποία ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, το μυαλό όλων, όμως είναι στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Άρης έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει και να κερδίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και στη συνέχεια να κατακτήσει τον τίτλο. Έστω και με τα ουκ ολίγα εμπόδια που συναντάει.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που διαιτητικά λάθη του στέρησαν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ακόμα, ήρθε αυτή η αδιανόητη απόφαση της ΦΙΦΑ, με την απαγόρευση μεταγραφών να του στερήσει τη δυνατότητα ενίσχυσης τον Ιανουάριο και να κάνει ακόμα πιο εμφανή τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Ακόμα και έτσι, όμως, ο Άρης αντέχει. Έστω και αν τα σημάδια της κόπωσης από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις γίνονται εμφανή κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.

Αντέχει και μένει όρθιος χάρη στη ποιότητα των παικτών του, το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και τη συμπαράσταση που έχει από τους οπαδούς του.

Ο Άρης πρέπει να βρει λύση και για το πρόβλημα που προέκυψε με την αδιανόητη απόφαση της ΦΙΦΑ. Δεν γίνεται να ζητάς από κάποιον να πληρώσει τα χρέη κάποιου άλλου. Μιλάμε για άλλη εταιρεία, άλλο ΑΦΜ, μιλάμε για διαφορετικό νομικό πρόσωπο.

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν θετική εξέλιξη τη χθεσινή απολογία στη πειθαρχική επιτροπή της ΦΙΦΑ, καθώς ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση- αρνητικής απόφασης- θα αποκτήσουν δικαίωμα προσφυγής στο CAS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ