Παναθηναϊκός : Δώρο της Μπελγράνο με Τσάβες

Παναθηναϊκός : Δώρο της Μπελγράνο με Τσάβες

Ένα μεγάλο και απρόσμενο δώρο ετοιμάζει στον Παναθηναϊκό η Μπελγράνο, καθώς προσφέρει 800.000 ευρώ για το 50% του Αντρές Τσάβες.

Η Μπελγράνο είναι έτοιμη να προσφέρει 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 50% από τα δικαιώματα του Αντρέ Τσάβες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένη να προσφέρει το ίδιο ποσό και για το υπόλοιπο 50% σε Μπόκα Τζούνιορς και Μπάνφιλντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, για τον Αργεντινό επιθετικό υπήρξε ενδιαφέρον και από τις Ταγέρες, Εστουδιάντες, Ουρακάν, όμως η Μπελγράνο έκανε πρώτη κίνηση, με ανεπίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, η οποία, χθες βράδυ, αναμενόταν να μεταφραστεί και σε επίσημη προσφορά μέσω mail.

Αν, τελικά, ολοκληρωθεί αυτό το deal, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πανηγυρίζει, καθώς θα βγει από έναν πολύ μεγάλο μπελά: Την οφειλή προς τις Μπόκα και Μπάνφιλντ για την απόκτηση του Τσάβες. Τα χρήματα της Μπελγράνο θα δοθούν στις δύο ομάδες και θα απομείνει ένα μικρό τμήμα από την αρχική συμφωνία (1,3 εκατ. ευρώ), αν συνυπολογιστεί και η προκαταβολή που είχε δώσει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός.

Γενικά το τριφύλλι θα έχει μόνο θετικά από την ενδεχόμενη πώληση του Τσάβες, αφού πιθανόν να γλιτώσει κι από τη FIFA, στην οποία η Μπόκα έχει κάνει αναφορά για οφειλή. Οφειλή που αν γινόταν δεκτή θα υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πράσινοι έχουν και καλές σχέσεις με την αργεντίνικη ομάδα, καθώς αν ήθελε η Μπόκα θα μπορούσε να κάνει δύσκολη τη ζωή του Παναθηναϊκού.  Υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης ανάμεσα στις δύο ομάδες που θέλουν να ξεφορτωθούν τον Τσάβες όσο το δυνατόν γρηγορότερο και όντως η πρόταση της Μπελγράνο μοιάζει με ένα απροσδόκητο δώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ