ΠΑΟΚ: Τελευταία ευκαιρία για όλους

ΠΑΟΚ: Τελευταία ευκαιρία για όλους

Από την Κυριακή το βράδυ στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να βγουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει μια νέα επικοινωνία με όλη την ομάδα μέσω skype με τον Ιβάν Σαββίδη όπου θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος.

Στον ΠΑΟΚ, που φέτος μας έχει συνηθίσει σε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ψάχνουν να βρουν την ηρεμία τους μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα στην Τούμπα αναζητούν και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα αντιδράσει ενόψει των αγώνων που έρχονται για το πρωτάθλημα-play offs και φυσικά το κύπελλο.

Σ’ αυτό που δεν χωράει καμία αμφιβολία είναι πως οι Ασπρόμαυροι δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Βασικά ατού υστέρησαν όπως και ο προπονητής που έδειχνε να πελαγοδρομεί μετά το τυχερό γκολ του Ολυμπιακού.

Το ζητούμενο είναι πως θα αλλάξει η όλη κατάσταση στην ομάδα γιατί δεν είναι λίγο ο βασικό σου αντίπαλος να σου φεύγει 5 βαθμούς. Αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκε το πρωτάθλημα γιατί στα παιχνίδια που έρχονται για τα play offs όλα μπορούν να συμβούν.

Εκεί που θα πρέπει να σκύψουν στον ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες- ώρες είναι με ποιο τρόπο θα μπορέσει η ομάδα να βγάλει χαρακτήρα πρωταθλητή. Να ξεπεράσει το σοκ, την απογοήτευση και να δείξει και πάλι ενέργεια, όση της έχει μείνει. Αυτός που μπορεί να δώσει βοηθήσει, γιατί την λύση θα πρέπει να την βρουν παίκτες και τεχνικό τιμ, είναι ο Ιβάν Σαββίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας γνωρίζει τα πάντα για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ομάδας και σίγουρα μια δική του παρέμβαση μπορεί να συμβάλει σε μια εκτόνωση και να επιστρέψει δυναμικά η ομάδα.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει μια νέα παρέμβαση του Σαββίδη μέσω Skype για να τονώσει το ηθικό της ομάδας κι αν χρειαστεί να τραβήξει τα αφτιά κάποιων μέσα στην ομάδα. Αν και εφόσον γίνει αυτή η κουβέντα σίγουρα δεν θα απουσιάζει από το τραπέζι ο Αμπέλ Φερέιρα όπως είχε γίνει μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Όσες ώρες κι αν χρειαστεί να μιλήσουν να το κάνουν βγάζοντας τα εσώψυχα τους λύνοντας τις όποιες διαφορές, αντιλήψεις έχουν γύρω από το ποδόσφαιρο. Η επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα θα δώσει την ευκαιρία για μια πρώτη προσπάθεια ανασύνταξης.

Τα κρίσιμα παιχνίδια έρχονται και χρειάζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές από τους παροπλισμένους Στοχ και Μιχάι μέχρι και τους πιτσιρικάδες από την Κ19.

Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει τα πάντα προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν μακριά και φυσικά ανεπηρέαστοι από τις δικαστικές υποθέσεις. Όπως επίσης και οι ίδιοι οι αθλητές θα πρέπει να επικεντρωθούν σ’ αυτό που κάνουν και πληρώνονται μάλιστα αδρά. Όλοι και τα πάντα κρίνονται στο Δικέφαλο. Το καλοκαίρι πλησιάζει και όπως λέγεται πολλά θα αλλάξουν στην ομάδα αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ