Παναθηναϊκός: Ποντάρει στον Καρλίτος και το δείχνει

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού απέρριψαν δελεαστική προσφορά για τον δανεισμό του Καρλίτος, γιατί τον θέλουν στο «Καλαφάτης».

Παναθηναϊκός: Ποντάρει στον Καρλίτος και το δείχνει | to10.gr

Η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ επιτρέπει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να θέτουν σε προτεραιότητα το αγωνιστικό σκέλος. Διότι αυτό έπραξαν με την πρόταση που δέχτηκαν για τον δανεισμό του Καρλίτος μέχρι τον Αύγουστο!

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Ομάδα από χώρα που έχει ανοιχτή μεταγραφική περίοδο, ζήτησε δανεικό τον Καρλίτος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Θα κάλυπτε τις αποδοχές του Ισπανού επιθετικού και θα κατέβαλλε ένα σεβαστό ποσό ως ενοίκιο στον Παναθηναϊκό για τη συμφωνία.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» αρνήθηκαν, αφού δεν ήθελαν να χάσουν τον Καρλίτος. Ο 28χρονος στράικερ θεωρείται κεφάλαιο για το ρόστερ της σεζόν 2020-2021 και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θέλουν τον ποδοσφαιριστή παρόντα στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ανάλογη ήταν η στάση του Καρλίτος. Ο Ισπανός αισθάνεται άβολα επειδή δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, ωστόσο έχει επικεντρωθεί στην προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό. Εάν μετακόμιζε προσωρινά σε άλλη χώρα, θα έπαιζε αλλά θα επέστρεφε στην Ελλάδα επιβαρυμένος και χωρίς να έχει αφομοιώσει την τακτική του προπονητή του.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ