Σάλτσμπουργκ για Βαγιαννίδη

Σάλτσμπουργκ για Βαγιαννίδη

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Γιώργο Βαγιαννίδη, η Σάλτσμπουργκ μπαίνει...σφήνα, φιλοδοξώντας να «χτυπήσει φλέβα χρυσού».

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν καταθέσει πρόταση στην πλευρά του πιτσιρικά για να τον κρατήσουν στο «τριφύλλι».

Είναι από τους παίκτες, άλλωστε, τους οποίους πιστεύει πολύ ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του και αποτελεί το μέλλον του «τριφυλλιού», όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο 18χρονος άσος έχει προξενήσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, που εξετάζουν την περίπτωσή του, βλέποντας στο πρόσωπό του ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ. Τι συμβαίνει με Σάλτσμπουργκ, Μονακό, ΠΑΟΚ και ποια είναι η στάση του Παναθηναϊκού στην όλη υπόθεση;

Το δεδομένο ενδιαφέρον, που έχει μετουσιωθεί και σε πρόταση, είναι από τη Μονακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Γάλλοι έχουν προσφέρει ένα άκρως δελεαστικό πακέτο, προσφέροντας στον νεαρό συμβόλαιο που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι Μονεγάσκοι ήταν οι πρώτοι που «χτύπησαν» επίσημα την πόρτα του Παναθηναϊκού και όταν τη βρήκαν κλειστή περίμεναν λίγους μήνες για να πάνε απευθείας στον ποδοσφαιριστή. Και να περιμένουν και εκείνοι – όπως και ο Παναθηναϊκός – την απάντησή του. Η ομάδα του Πριγκηπάτου όμως δεν είναι η μόνη που περιμένει στη… γωνία για να αρπάξει τον νεαρό δεξιό μπακ, που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Οι φήμες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Γιώργου Σαββίδη. Ο ίδιος ο Βαγιαννίδης δήλωσε πρόσφατα πως δε θα τον ενδιέφερε η προοπτική άλλης ελληνικής ομάδας, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη επιμένουν πως αν απαντήσει αρνητικά στον Παναθηναϊκό ο «δικέφαλος» θα μπει πολύ γερά στο κόλπο της απόκτησής του.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως για τον παίκτη παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα έντονο ενδιαφέρον η Σάλτσμπουργκ. Η πρωταθλήτρια Αυστρίας έχει στείλει άνθρωπό της στην Αθήνα και έχει παρακολουθήσει τον παίκτη σε αγώνες ακαδημιών, ενώ τα μάτια τους ήταν στραμμένα σε αυτό στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου και αγωνίστηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το report για τον Βαγιαννίδη έχει πρόσημο θετικό και πως η Red Bull Σάλτσμπουργκ ετοιμάζεται να κάνει γερό «μπάσιμο» για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Περιμένει στο ακουστικό του μετά την τελευταία βελτιωμένη πρόταση που του έκανε, η οποία ωστόσο είναι πολύ μακριά απ’ αυτές που υπάρχουν (είτε με μορφή επίσημου ενδιαφέροντος, είτε μέσω σεναρίων) από το εξωτερικό. Καθοριστική αναμένεται να είναι η κατ’ ιδίαν επαφή που θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ