Άρης: Μια γροθιά για να πετύχει τους στόχους του

Άρης: Μια γροθιά για να πετύχει τους στόχους του

Ο οργανισμός Άρης μπαίνει ενωμένος στη πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται αύριο, με τον Άρη να βρίσκεται ζωντανός και στους δυο στόχους που είχαν τεθεί από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και θέλει να τερματίσει οσο ψηλότερα γίνεται στη τελική βαθμολογία αλλά και να κατακτήσει το κύπελλο.

Ο Άρης τα κατάφερε , έστω και αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αδίκησε ουκ ολίγες φορές τον εαυτό του και αδικήθηκε από διαιτητικά λάθη. Θα μπορούσε σαφώς να είχε τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Είχε ακόμα να αντιμετωπίσει μια αδιανόητη απόφαση από την ΦΙΦΑ που απαγόρευσε σε μια εταιρεία με διαφορετικό ΑΦΜ και νομικό πρόσωπο να κάνει μεταγραφές, εξαιτίας χρεών άλλης εταιρείας.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, αν μπορούσε να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο, καθώς είχαν εντοπιστεί ήδη οι στόχοι. Η μοναδική προσθήκη τελικά ήταν αυτή του Φιορίν Ντουρμισάι.

Ακόμα και έτσι, όμως, το σημαντικό είναι ότι ο Άρης παρέμεινε εντός στόχων και είναι έτοιμος να μπει στη πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου ενωμένος σαν μια γροθιά.

Ο οργανισμός του Άρη φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί ότι έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία, ειδικά σε ότι αφορά το κύπελλο, για να διεκδικήσει και να κατακτήσει εναν τίτλο. Και ξέρει οτι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρει είναι με πίστη και ενότητα.

Υ. Γ Είναι λογικό ότι η σκέψη όλων είναι στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, όμως το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο Άρης άλλωστε χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη πέμπτη θέση.

Υ. Γ 1 Τα όσα είπε ο Ιντέγε στη συνέντευξη του στη NOVA αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο καλό είναι το κλίμα στα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ