Αθανασακόπουλος: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό»

Αθανασακόπουλος: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό»

Στην αποκάλυψη πως υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για την περίπτωσή του προχώρησε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ενώ παράλληλα επισήμανε τους λόγους που τον οδήγησαν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA πως η ομάδα του Πειραιά ασχολήθηκε με την περίπτωσή του, χωρίς όμως να ανοίξει κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Παράλληλα, ο 18χρονος έκανε γνωστό πως το όνομά του βρέθηκε στην ατζέντα αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, ενώ επισήμανε τους λόγους που τον οδήγησαν τελικά στην απόφαση να επεκτείνει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά μίλησε για:

Τη δύσκολη περίοδο μέχρι να ανανεώσει το συμβόλαιο του: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος μέχρι στιγμής, καθώς πέρναγαν πολλά από το μυαλό μου και αυτό επηρέαζε την ψυχολογία μου. Αλλά κατάφερα να το πολεμήσω, πήρα μια σωστή απόφαση και είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση».

Το αν είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού: «Ναι, υπήρχαν κάποιες ομάδες στις οποίες μπορούσα να πάω, αλλά προτεραιότητα ήταν πάντα ο Παναθηναϊκός».

Τους λόγους που έμεινε στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω πολύ ωραία εδώ και το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι λόγοι είναι οι ίδιοι με αυτούς που είχα πριν από τρία χρόνια, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όλοι είναι δίπλα σου και σε κάνουν να νιώθεις πολύ ωραία».

Το αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχαν γίνει συζητήσεις. Ήταν όλα αερολογίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ