Ολυμπιακός: Βράβευσε τους Καραργύρη και Τζολάκη (vid)

Ολυμπιακός: Βράβευσε τους Καραργύρη και Τζολάκη (vid)

Ηλίας Καραργύρης και Κώστας Τζολάκης βραβεύτηκαν από τον Ολυμπιακό, καθώς συνδυάζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με εξαιρετικές επιδόσεις στο σχολείο.

Ο Ολυμπιακός βράβευσε τους δύο τερματοφύλακες του Καραργύρη και Τζολάκη, οι οποίοι συνδυάζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με άριστες επιδόσεις στο σχολείο. Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο τερματοφύλακες ετοιμάζονται να δώσουν πανελλήνιες τη φετινή σεζόν. Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, Γιάννης Φρονιμίδης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα με τις άριστες επιδόσεις στο σχολείο;

Ηλίας Καραργύρης (βρισκόταν στον πάγκο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο) και Κώστας Τζολάκης (στον πάγκο στο ματς με τον Παναιτωλικό), οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην τελική ευθεία των πανελληνίων εξετάσεων, έχουν την απάντηση!

Οι δύο τους, βραβεύτηκαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την άριστη πορεία τους στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Aπό τα χέρια του Γιάννη Φρονιμίδη, παλαίμαχου τερματοφύλακα της μεγάλης ομάδας του Μπούκοβι, παρέλαβαν τις βραβεύσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ