ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 3-0

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 3-0

Με πρωταγωνιστή τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 26η αγωνιστική της Superleague.

Η ΑΕΛ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 για την 26η αγωνιστική της Superleague, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 36′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Θεσσαλοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μιλοσάβλιεβιτς να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία σημειώθηκε στο 81′ με τον Μόρα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ΑΕΛ, έπειτα από τις 22 Δεκεμβρίου και τη 17η αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Αστέρα, έπειτα από ένα αήττητο σερί 6 αγωνιστικών.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Σετσέροβιτς, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπούστος), Νούνιτς (68′ Παπάζογλου), Τόρζε (77′ Βινίσιους)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Μιχαήλ, Κότσιρας, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεζ, Μαρκ Φερνάντεθ (58′ Σίτο), Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46′ Φερνάντεθ Λ.)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ