Το απόλυτο ξεκάρφωμα της πολυιδιοκτησίας…

Το απόλυτο ξεκάρφωμα της πολυιδιοκτησίας…

Στα όρια της αφέλειας ΠΑΟΚ και Ξάνθη θεωρούν πως με το 1-1 στα Πηγάδια «ξέπλυναν» την πολυιδιοκτησία και τις ποινές που έρχονται. Νομίζουν…

Ο Ολυμπιακός έκανε «κηδεία» την περασμένη αγωνιστική στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ και ξέφυγε στο +5 στην βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ που δεν βλέπεται και δεν έχει νικήσει ένα ντέρμπι όλη την σεζόν με μοναδική εξαίρεση αυτό με την ΑΕΚ στην Τούμπα όπου το «καθάρισαν» οι διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην πιο δεινή θέση της ιστορίας του με την εξακριβωμένη από την πλέον αρμόδια επιτροπή του κράτους, την ΕΕΑ, πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη. Με τον Σαββίδη και τον Καλπαζίδη. Με τον ΠΑΟΚ να τρώει «σφαλιάρες» από παντού! Να καταγγέλλει, να απειλεί, να τρέχει στα πολιτικά δικαστήρια, να επιδιώκει να μην εκδικαστούν οι υποθέσεις στα αθλητικά δικαστήρια. Και να χάνει παντού!!!

Ο ΠΑΟΚ που ξέρει πως έρχεται το τέλος σε όλα τα επίπεδα. Με τις αποφάσεις να αναμένονται Τετάρτη-Πέμπτη, πακέτο και για τις δύο υποθέσεις για ΠΑΟΚ (πολυιδιοκτησία) και Ξάνθη (μετοχικό + πολυιδιοκτησία).

Σε μια σεζόν που το πρωτάθλημα σύμφωνα και με τα «παπαγαλάκια» του Ιβάν είναι χαμένο, γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος και γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει σοβαρό ματς. Με τα πλέι οφ να έχουν μόνο ντέρμπι και τον ΟΦΗ οι… ατσίδες του Ιβάν νομίζουν πως μετά το 1-1 στα Πηγάδια όπου ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τον… Καλπαζίδη θα σωθεί!

Θα πουν δηλαδή, ότι να, δεν νικήσαμε την Ξάνθη, άρα δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Στα όρια της αφέλειας, για να είμαι ευγενικός, ο ΠΑΟΚ και οι… εξυγιαντές που έχει για «στρατό προπαγάνδας» ο Ιβάν. Στα σκουπίδια να τα πέταγε τα ρούβλια ο Ιβάν καλύτερη επικοινωνία θα είχε όλο αυτό τον καιρό.

Καλό το αφήγημα των… λαλάκηδων για το 1-1 στα Πηγάδια αλλά κανείς δικαστής δεν θα ασχοληθεί με αυτές τις αστειότητες. Όπως δεν ασχολήθηκε σε όλες τις εκδικάσεις έως τώρα.

Όσο για το ματσάκι, έληξε στο 102’ (!!!) με τον Διαμαντόπουλο στο VAR που ή αγνοεί τους κανονισμούς ή ήθελε να δοθεί πέναλτι στον ΠΑΟΚ να στέλνει στο 91΄στο VAR τον Βρέσκα για να δει την φάση. Τον Βρέσκα που σωστά δεν έδωσε πέναλτι και μετά αντί για 1-2 λεπτά παραπάνω έπαιξε ένα ημίχρονο παράτασης!

Για τον ΠΑΟΚ που ούτε την Ξάνθη του… Καλπαζίδη δεν είναι ικανός να νικήσει. Και αφού δεν μπόρεσε ούτε την ομάδα που έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με αυτόν, την «δική του» Ξάνθη δηλαδή, το αφήγημα ήταν έτοιμο. Τόσο αστείο βεβαίως όσο και αυτοί που κάνουν προπαγάνδα για τον Ιβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ