Το «μπλόκο» Τσαγκαράκη – Σέζου νικήθηκε. Ένα ακόμη!!!

Το «μπλόκο» Τσαγκαράκη – Σέζου νικήθηκε. Ένα ακόμη!!!

Θα είναι το πιο γλυκό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό! Κόντρα σε όλους και όλα! Διασύροντας την «εξυγίανση» που προσπάθησε ξανά μέσα στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό να τον σταματήσει.

Στο +7 λοιπόν ο Ολυμπιακός από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσε ούτε καν τον… Καλπαζίδη να νικήσει στην… παράταση που έπαιξε στα Πηγάδια.

Αλλιώς τα είχαν υπολογίσει τα παλικάρια της… εξυγίανσης αλλιώς τα βρήκαν μπροστά τους. Η… εξυγίανση άλλωστε είναι δεδομένο πως θα το παλέψει μέχρι τέλους. Εδώ με τον προτελευταίο Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη έπαιξαν κόντρα τον Ολυμπιακό, θα «κωλώσουν» στα 10 ματς των πλέι οφ που έρχονται;

Ο Τσαγκαράκης και ο Σέζος έκαναν ότι περνούσε από τα χέρια τους! Το VAR στο Καραισκάκη δούλευε μόνο όποτε τους συνέφερε. Και όπως τους συνέφερε.

Διαιτητής Σούπερ Λιγκ υποτίθεται πως είναι ο Τσαγκαράκης και στην δολοφονική σκαριά του Μουνιέ στο κεφάλι του Σα έδειξε κίτρινη ο αθεόφοβος! Την πετάς την σφυρίχτρα και φεύγεις, αν έχεις λίγο τσίπα. Και άντε και θέλεις να γίνεις… Παπαπέτρου, που στην Τρίπολη έδωσε κίτρινη στο δολοφονικό τάκλιν του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε.

Υποτίθεται πως υπάρχει το VAR. Στην Τρίπολη είχαν φωνάξει τον Παπαπέτρου και έστω από ντροπή βλέποντας την φάση έδωσε κόκκινη. Σήμερα τι έγινε; Ο Σέζος, από τα γνήσια-τέκνα της «εξυγίανσης» μάλλον έτρωγε σουβλάκια εκείνη την ώρα και δεν πρόσεξε. Να κάνει δηλαδή το αυτονόητο, να… σφυρίξει στον Τσαγκαράκη πως είναι κόκκινη για «φυλακή». Να πάει στο VAR να το δει και αυτός. Αλλά είπαμε… Εξυγίανση.

Το VAR… λειτούργησε στο γκολ που πέτυχε ο Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις. Ήταν το χέρι του Μαροκινού οφσάιντ, το ακύρωσε ο Σέζος. Ούτε τον κανονισμό δεν ξέρει ή τον ξέρει αλλά στον Ολυμπιακό ισχύουν άλλοι κανονισμοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο το δίδυμο της… εξυγίανσης Τσαγκράκης- Σέζος συνέχισε τον «αγώνα» του. Ακόμη και μετά το 1-0 του Μασούρα. Πέναλτι στον Χασάν, παίζεται ο Τσαγκαράκης, «σουβλάκια» ξανά ο Σέζος για να μείνει το 1-0 μήπως και κάνει καμιά στραβοκλωτσιά κανείς του Παναιτωλικού. Την ίδια ώρα δεν νικούσε και ο ΠΑΟΚ τον… Καλπαζίδη και είχαν ένα επιπλέον άγχος τα παιδιά.

Το «μπλόκο» το έστησαν οι… εξυγιαντές ξανά χωρίς ίχνος ντροπής, με θράσος. Αλλά νικήθηκαν! Με τον Θρύλο να τους νικά όλους! Και να πηγαίνει για το πιο γλυκό πρωτάθλημα όλων των εποχών. Μην νομίζετε πως θα παραδώσουν τα όπλα βεβαίως, θα πάνε μέχρι τέλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ