Έκλεισε το σπουδαίο deal : Στην Άρσεναλ έναντι 2.1 εκατ. ευρώ ο Μαυροπάνος

Έκλεισε το σπουδαίο deal : Στην Άρσεναλ έναντι 2.1 εκατ. ευρώ ο Μαυροπάνος

Το σπουδαιότερο deal στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικοποιήθηκε, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να περνά από τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράφει με την Άρσεναλ και τον Άγιαξ της Ηπείρου να βάζει στα ταμεία του 2.1 εκατομμύρια ευρώ!

Παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, με την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Κανονιέρηδες να οριστικοποιεί -ανεπίσημα- τη σπουδαιότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα και μια από τις σπουδαιότερες μετεγγραφές Έλληνα ποδοσφαιριστή από σύλλογο της χώρας μας στο εξωτερικό.

Ο 20χρονος στόπερ είναι λοιπόν έτοιμος να ζήσει το ευρωπαϊκό του όνειρο, καθώς πέρασε επιτυχώς από όλες τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από το τιμ της Άρσεναλ και ακολούθως υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λονδρέζικο σύλλογο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα τον παραχωρήσει δανεικό στη Βέρντερ Βρέμης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα εισπράξει για τη μετεγγραφή το ποσό των 2.100.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 330.000 θα πάνε στον Απόλλωνα Σμύρνης ως τροφεία, μιας και η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν η ομάδα που ανέδειξε τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό.

Ο Μαυροπάνος ντεμπούταρε στις 29 Νοεμβρίου του 2016 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ολοκληρώνοντας την περσινή σεζόν με συνολικά τέσσερις συμμετοχές. Φέτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο πρωτάθλημα, χάνοντας μονάχα το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά, καθώς είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων, που φαντάζουν πλέον τυπικές…

https://twitter.com/afcvideo/status/948570970150797312

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ