Με γιλέκο «ΠΑΟΚ» σεκιουριτάς στα Πηγάδια!

Με γιλέκο «ΠΑΟΚ» σεκιουριτάς στα Πηγάδια!

Μια οικογένεια ΠΑΟΚ και Ξάνθη, στον Καλπαζίδη ανήκει το γήπεδο στα Πηγάδια, πολυιδιοκτησία υπάρχει, για αυτό και ο σεκιουριτάς φορούσε το γιλέκο της Τούμπας…

Βγήκαν να… πανηγυρίσουν για την ισοπαλία στα Πηγάδια τα «νεροπίστολα» του Ιβάν Σαββίδη. Απέδειξαν έγραφαν οι αφελείς πως με το 1-1 στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία!

Μιλάμε ούτε στην πρώτη δημοτικού. Αλλά αυτό είναι πρόβλημα του Ιβάν που έχει επενδύσει σε ακατάλληλους την επικοινωνία του.

Η πολυιδιοκτησία είναι αποδεδειγμένη από την πλέον αρμόδια επιτροπή του κράτους και όπου και αν πήγε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη έφαγαν τα μούτρα τους! Και περιμένουν τώρα τις ποινές.

Δεν περίμενε κανείς δικαστής το αποτέλεσμα στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Καλπαζίδη για να αποφασίσει. Αστεία πράγματα.

Το ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη είναι μια οικογένεια έχει φανεί με στοιχεία και αποδείξεις. Έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, τελεία και παύλα.

Για αυτό και στα Πηγάδια η Ξάνθη έβγαλε εισιτήρια μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Και το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχουν και κανένα πρόβλημα οι δύο ΠΑΕ να δείχνουν πως είναι «ένα».

Μέχρι και σεκιουριτάς δίπλα στην γραμμή του άουτ υπήρχε φορώντας γιλέκο «ΠΑΟΚ»! Ναι, το βλέπετε άλλωστε και στην φωτογραφία. Και προφανώς δεν είναι ο μοναδικός καθώς όπως βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία υπάρχουν πολλοί που στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και παρατάχθηκαν δίπλα στην γραμμή του άουτ (!!!) και παρακολουθούσαν τον αγώνα προφανώς με αγωνία στα τελευταία του λεπτά.

Ο σεκιουριτάς λοιπόν με το γιλέκο «ΠΑΟΚ» στην πλάτη είχε κάθε λόγο να νοιώθει άνετος, να αισθάνεται «σπίτι» του, για αυτό και έβαλε το γιλέκο που φοράει στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ