Στέλνουν Μπράνταριτς στον Ολυμπιακό οι Κροάτες

Στέλνουν Μπράνταριτς στον Ολυμπιακό οι Κροάτες

Σύμφωνα με κροατικά Μέσα ο 25χρονος χαφ της Ριέκα, Φίλιπ Μπράνταριτς, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης διεθνής μέσος της Ριέκα, Φίλιπ Μπράνταριτς, είχε ακουστεί και για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό. Ήρθαν τώρα δημοσιεύματα από την κροατική ιστοσελίδα tportal.hr που αναφέρουν χαρακτηριστικά πως για τον παίκτη είναι πολύ πιθανή μια μετακίνηση τον Ιανουάριο.

Πιθανότεροι προορισμοί δίνονται ο Ολυμπιακός και η Μπολόνια, παρά την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Ριέκα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να έχει θέση βασικού και να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής Κροατίας ενόψει Μουντιάλ.  Αλλά αν μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες έρθει με μια προσφορά 4 εκατομμυρίων ευρώ, οι ενδοιασμοί του παίκτη και της ομάδας μπορούν να καμφθούν.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του γνωστού μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μάρκο Ναλέτιλιτς που αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Μπράνταριτς πραγματοποιεί μία πολύ πετυχημένη σεζόν και είναι κατά την άποψή μου, ο καλύτερος μέσος του κροατικού πρωταθλήματος. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι υπάρχει έντονο ιταλικό ενδιαφέρον από ομάδες όπως οι Μπολόνια, Τζένοα και Σασουόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ